Louise Wolff Gravid

Louise Wolff Gravid ^ Louise Wolff, nu 37 år gammal, har sedan dess ansträngt sig mycket för att etablera sig inom tv-värdskapet. Hon är för närvarande värd för Go’morgen Denmark, som är ett helt annat kapitel i hennes liv, och hon gör ett utmärkt jobb med att anpassa sig till det. Hon delar nyheten med tv2.dk och bekräftar att hon kommer att bli mamma för allra första gången. Medprogramledaren Mikkel Kryger hördes skratta högt vid ett tillfälle.

Louise Wolff Gravid
Louise Wolff Gravid

Vid 15 års ålder tvingades Louise Wolff ta farväl av sina föräldrar och sitt hem på ön Bornholm som ligger i Danmark. Lärdomen att du behöver för att kunna stå på egna ben var en som hon lärde sig när hon växte upp, och den lärdomen har fastnat för henne under hela hennes vuxen ålder, vilket gör det svårt för hennes nära och kära att hjälpa henne .

Vi är glada över att ha Louise Wolff tillbaka i Go’morgen, Danmark efter att hon har varit borta i fjorton månader. Och vi har väntat på det med tillbakadragna andetag. När han välkomnade Louise tillbaka till showen såg Mikkel Kryger till att kontrollera hennes hälsa genom att fråga henne om hon var okej.

Eftersom det här är första gången vi är osäkra på vad vi ska förutse. Ändå är vi glada över att äntligen träffa det nyaste tillskottet till vår familj. Som en direkt följd av detta kommer parets dotter, Billie, som är snart 3 år, snart att bli en storasyster.

Tillsammans har jag och min sambo gått igenom processen att köpa och sälja både vårt första och andra hem under loppet av vårt förhållande, vilket har resulterat i att våra två barn föddes. Processen, å andra sidan, drogs ut på grund av att jag betonade att vi inte skulle upprätta gemensamma ekonomiska arrangemang.

Trots att vi delade många likheter var det viktigt för mig att få intrycket att jag var ansvarig för min egen organisation, även om något skulle gå fel. “

Å andra sidan, om du gav henne möjlighet att välja, skulle hon välja en katt om hon fick chansen. På grund av att det är en bebis blir Billie ett äldre syskon till våren. Ändå gillar hon att bli kallad en “storebror”, och hon sa på sin Instagram-profil förra veckan: “Vi ser verkligen fram emot det.”

Efter att ha hjälpt till att starta Evening Show som programledare föregående år, gjorde hon sin debut på The Morning Show i april föregående år. Hon tilldelades BILLED-BLADET TV-Guld i mars 2015 för årets bästa kvinnliga underhållningsvärd som ett erkännande för hennes prestationer på Evening Show, vilket ledde till att hon fick denna ära.

Eftersom BILLED-BLADET-läsare och, som ett resultat, ett betydande antal tv-tittare röstar fram vinnarna, är detta en ära som hålls högt.

Eftersom Louise har varit värd för många andra evenemang förutom Året som gick, Danmarks Indsamling, Sporls och Dansk Melodi Grand Prix, men inte Go’morgen Danmark eller Aftenshowet, kan hon inte vara värd för någon av dessa shower.

Louise Wolff Gravid
Louise Wolff Gravid

Den kommande helgen, lördagen den 26 oktober, är Louise Wolff värd för det massiva TV2-eventet “Knaek Cancer Live”, som är en insamling till Cancerfonden i Danmark. Hon kommer i denna egenskap att få sällskap av Cecilie Frkjr, som senast ledde showen “Go” Morgen.

Om hon var tvungen att välja mellan en hund och en katt, skulle hon gå med katten. Vi är överlyckliga över att få veta att vår älskade Billie, som kallar sig “storebror”, snart kommer att ta på sig rollerna som moster och farbror under den kommande säsongen, och vi kunde inte vara gladare över det. Vi vill tacka Louise Wolff för att hon gett BILLED-BLADET tillåtelse att dela detta vackra foto från hennes Instagramkonto.

Eftersom de inte tog sig tid att förklara det för mig var jag tvungen att ta reda på det på egen hand. Trots det är vårt släktträd inte så stabilt som det brukade vara eftersom mina föräldrar skilde sig när jag var 12 år.

Medan jag hamnade mitt i min mammas kontakt med en helt annan man vid den tidpunkt då min far bodde på Grönland under en kort period, flyttade han bort.

Som en konsekvens av detta är jag av den åsikten att jag i tidig ålder lärde mig att det är väsentligt att ha förmågan att ta hand om sig själv i denna värld. Det finns inget som kan dra ut mattan under dig. “

Louise Wolff Gravid
Louise Wolff Gravid

Trots att jag då bara var 15 år, tog jag beslutet att åka till Bornholm med min familj istället för att åka tillbaka till Danmark. Jag är van vid att gå upp mitt i natten på grund av det tidiga morgonarbetet jag har, så jag antar att det betyder att jag redan är förberedd på den livsstilsförändring som kommer med att få barn.