Lucía Miranda Wikipedia

Lucía Miranda Wikipedia:- Twintig jaar na haar carrière is Lucia vooral bekend door haar tijd in Mexico, waar ze toezicht hield op het imago en de garderobe. Sindsdien heeft ze twee shows gehost, “El run del show” en “Mamás feliz”, die beide gericht zijn op het onderwerp geluk, nadat ze de nodige kennis had opgedaan in haar vorige rol. Ze doet momenteel veel dingen in de mode-industrie, zoals producent en imagoconsulent.

Lucía Miranda Wikipedia
Lucía Miranda Wikipedia

Na zijn hele academische leven aan de Universiteit van Santiago de Compostela te hebben doorgebracht, studeerde hij af met een graad in politieke wetenschappen en administratie (USC). Ze heeft naam gemaakt als adviseur en onderzoeker op het gebied van sociaal burgerschap, politiek burgerschap, electorale democratie, democratisch bestuur, staat en politieke participatie voor UNDP Regional en UNDP Chile-initiatieven. Maatschappelijk engagement en politieke participatie zijn twee van haar specialiteiten.

Haar onderzoek is gericht op feminisme en het doel van gendergelijkheid, met een bijzondere nadruk op representatie en participatie. Op dit moment is ze zowel adviserend onderzoeker voor FLACSO Chili als docent over hoe statistiek kan worden toegepast op veel politieke terreinen.

Lucia, een Argentijnse inheemse en mannequin in haar eigen recht, was getrouwd met een beroemde acteur. Ze ploeterde ook in de modellenindustrie. In de jaren 80 begon ze haar carrière als model en werd meteen een succes. De relatie tussen Luis Miguel en Hugo Lopez wordt onderzocht in ‘Luis Miguel, the Series’, een webserie die nu beschikbaar is op Netflix. Haar man, Hugo Lopez, leidde de Mexicaanse zanger Luis Miguel. Luis Miguel, voormalig lid van Los Lobos.

Zowel Lucia Miranda, het model, als haar ex-man, de acteur Hugo Lopez, komen uit Argentinië. Helaas is Hugo overleden als gevolg van de complicaties veroorzaakt door zijn darmkanker. De Netflix-serie Luis Miguel, waarin Luz Cipriota de rol van Lucia speelt, heeft gezorgd voor een golf van interesse in het personage.

Lucía Miranda Wikipedia

Hoewel Lucia het grootste deel van haar jeugd in Argentinië doorbracht, woont ze al meer dan 20 jaar in Mexico en beschouwt ze het nu als haar thuis. Lucia groeide het grootste deel van haar leven op in Argentinië. Sindsdien heeft ze opnieuw een reis gemaakt naar Argentinië, waar ze een hot topic is geworden onder de lokale bevolking.

Dit korte relaas van Ruy Diaz de Guzmán wordt naverteld als historische gebeurtenissen in Rosa Guerra’s roman Luca Miranda. Hij voegt drama toe aan zijn uitleg van schrijven door te beschrijven wat hij “ziet” in zijn “vurige verbeelding” van Gaboto, Nuo de Lara, Hurtado en Mangora, en de culturele verschillen tussen de twee groepen op het gebied van huisvesting, kleding en gebruiken , evenals de “bloedige ontkoppeling” tussen hen.

Het grootste deel van haar bekendheid komt voort uit het feit dat ze Hugo’s vrouw is. Zoals te zien is in de Netflix-serie, werkte Hugo op een bepaald moment in zijn leven en carrière als de manager van Luis Miguel. Hugo had een vaderlijke relatie met Luis, en de twee waren heel hecht. Luis had veel respect voor Hugo. Hugo hield zijn toestand geheim voor Luis, zodat hij zijn vriend niet zou hoeven zien lijden als gevolg van de ziekte.

Ze is een ervaren theaterprogrammacoördinator en heeft in Afrika, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en Europa gewerkt. Haar eerdere werkervaring strekt zich uit over drie continenten: Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa. Haar achtergrond ligt niet alleen in de kunsten, maar ook in het onderwijs.

Lucía Miranda Wikipedia
Lucía Miranda Wikipedia

Aan de New York University studeerde hij theater en onderwijs, en aan de ICCMU-Universidad Complutense studeerde hij management in de podiumkunsten. Beide zijn Master of Arts-graden. Momenteel is hij werkzaam in de theatersector.Ze maakt momenteel deel uit van het Lincoln Center’s Director’s Lab in New York City.