Maria Forsblom Familj

Maria Forsblom Familj ^ Maria Forsblom, en 33-årig stockholmare, är en av programledarna i morgonprogrammet som anses vara bland de mest populära. Hon har varit stamgäst i succéför middags programmet Nyhetsmorgon på TV4 under en längre tid nu. I inlägget uttryckte hon tacksamhet till både sin partner och personalen på Södersjukhuset, som ligger i Stockholm.

Maria Forsblom Familj
Maria Forsblom Familj

Till sist vill jag förmedla min uppskattning till min underbara kropp för att jag har fått möjligheten att föra in i denna värld en varelse som är hel och nöjd med livet. “Wow!” utbrister hon medan hon fortsätter. “Vår familj har äntligen hittat en klöver med alla fyra löven intakta.” Igår togs en pojke som mäter 48 centimeter lång och väger 3 040 gram till vår vård.

Det finns inga ord som på ett adekvat sätt kan uttrycka känslorna av uppskattning, glädje, kärlek och stolthet som vi har för vår lilla Matheo. “Hon uttrycker sin tacksamhet till sin affärspartner, Emil Hagglof, för all hjälp han gav när han skrev detta brev.

Det borde inte komma som någon överraskning att Maria erkänner inte bara sig själv utan också hela Södersjukhusets personal i Stockholm i sitt tal. Maria har inte setts på tv de senaste sju och en halv veckorna; detta markerar hennes återkomst. Under loppet av den här sommaren har Matheo och Milian Hagglof, förutom pappa Emil, umgåtts med henne.

Hennes blodvärde har varit för lågt för att tillåta henne att donera under de senaste fyra åren, men det har äntligen höjts till en nivå som tillåter henne att donera nu:

Till sist! Efter att ha inte kunnat donera blod de senaste fyra åren på grund av mitt blodvärde har det äntligen ökat. Eftersom blod inte kan tillverkas i ett laboratorium, är tillhandahållandet av medicinsk vård beroende av deltagande av friska individer. I det här livet går allt åt båda hållen på gatan.

Milian kommer att få möjligheten att träffa sin yngre bror, och senare idag kommer vi alla att dra oss tillbaka till våra respektive hem för att unna oss lite kvalitetstid tillsammans.

Maria är säker på att hon och hennes partner kommer att kunna lösa “familjepusslet” med relativt liten ansträngning och ett positivt resultat. De dagar då Maria har sändning går hon upp klockan tre på morgonen och går direkt till kontoret. Marias andra graviditet avslöjades för allmänheten under en direktsänd tv-sändning i november månad.

På eftermiddagarna, när barnen har avslutat sina skolarbeten, kommer hon att kunna återvända till det hem hon delar med sin familj. Som ett resultat av det faktum att Marias föräldrar och syster båda bor på Mälaren, har hon en stor del av sin familj bekvämt placerad, inte bara i avlastningssyfte utan också för sällskapssyfte.

Vi är glada över att höra nyheten om födelsen av ditt andra barn. Jenny Stromstedt gratulerade och Marias svar var: “Tack så mycket!” Mitt liv går just nu i en positiv riktning. Min utveckling är faktiskt jämförbar med den för en bit pepparkaka som bakas i ugnen.

Maria Forsblom Familj
Maria Forsblom Familj

Milian föddes till Maria och Emil i december föregående år, och de kunde inte vara mer nöjda med att vara hans föräldrar. Däremot har Maria inte utgått från att hon kommer att kunna bli mamma någon gång i framtiden.

För att skydda mitt välbefinnande arbetade jag hårt för att göra mig redo för kampen. Enligt vad hon sa i en intervju för Klick! 2015 var detta anledningen till att “glädjen blev ännu större när vi lyckades på så kort tid.”

“Wow, det är en seriös ansträngning det där!” En av författarens fans skrev i ett onlineforum att det skulle ha varit ett lätt beslut för dem att donera blod. Enligt ett vittne var en blodtransfusion ansvarig för att rädda livet på en annan person som hade drabbats av en stroke:

“Efter att ha drabbats av en stroke vid 42 års ålder krävde jag att 55 påsar blod skulle transfunderas i min kropp.” Han hade skrivit: “Mina fyra barn skulle inte ha haft en pappa om det inte fanns några som var villiga att donera sitt blod.”

Modern sa: “Jag är skyldig min magnifika kropp en stor tacksamhet för att jag skänkt mig förmågan att föda en frisk människa.” Jag står i tacksamhetsskuld till min magnifika kropp. “Heliga ko, hur fantastiskt är det?” När Nojesbladet äntligen kan nå Maria är den sistnämnda i ett oerhört lyckligt tillstånd.

Även efter direktsändningen och efter att ha vaknat klockan tre på morgonen går det inte att bortse från hur mycket glädje hon får ut av att vara en del av den storskaliga tv-produktionen. Hon hade redan utvecklat en betydande reaktion på det när hon var fjorton år gammal.

Jag blev imponerad av hur roligt det var att träna på Nyhetsmorgon när jag gick i gymnasiet. Jag hade möjlighet att göra det. Jag resonerade att eftersom vi skulle ha praktik när jag gick på gymnasiet så skulle jag ught att sätta ihop en applikation på egen hand.

-Jag kan inte ens börja beskriva vilken otrolig upplevelse detta har varit! Allt är underbart, och enligt min mening är han den absoluta höjdpunkten av perfektion. Trots att allt gick som det ska under min första graviditet var jag fortfarande orolig inför förlossningen av mitt andra barn. Därför var min förväntning att resultatet skulle bli detsamma denna gång.

För lite mer än två veckor sedan gjorde TV4 Nyhetsmorgon-programledaren Maria Forsblom sitt sista framträdande innan hon gick på föräldraledighet.

När du får ett andra barn verkar ditt första barn relativt oviktigt i jämförelse. Du har nu möjlighet att presentera ditt barn för ett av deras syskon för allra första gången. Jag kan intyga både glädjen och betydelsen av att ha syskon eftersom jag har två bröder och två egna systrar. Sett från den vinkeln är det en otrolig sensation.

Maria Forsblom Familj
Maria Forsblom Familj

De semesteruppdateringar som har lagts upp på sociala medier har gjort det möjligt för följare att delta. Hela familjen har deltagit i varje aktivitet tillsammans, från att åka på en båttur till att plocka bär. De har åtminstone gjort det bästa av sin tid under den svenska sommaren.