Marisol Otero Wikipedia

Marisol Otero Wikipedia:- Marisol Otero kwam deze wereld binnen op 18 september 1989 in het San Justo-ziekenhuis. Haar bevalling vond plaats in San Justo. Haar speciale dag is 11 juli, voor het geval je het je afvroeg. Het feit dat hij een van de vele kinderen was en uit een groot huishouden kwam, hielp de ontwikkeling van zijn diepe liefde voor muziek vanaf jonge leeftijd. Dat leidde in hem tot een vroege waardering voor muziek die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Marisol Otero Wikipedia
Marisol Otero Wikipedia

Naast hem heeft het gezin nog een aantal andere kinderen. Hij bracht zijn vrije tijd door met zingen, wat zowel zijn favoriete tijdverdrijf als zijn voornaamste bezigheid was. Ze vertelt Marisol dat ze, toen ze jonger was, altijd al een performer op een podium wilde zijn met een microfoon. Ze geeft toe dat dit een van haar levenslange ambities is geweest. Het feit dat ze dit heeft bereikt, vervult een van haar vroegste verwachtingen en dromen. Tekeningen uit die tijd laten zien dat ze een poging deed om dit doel te bereiken, en dat ze dat op verschillende manieren heeft gedaan.

Op de prille leeftijd van 13 begon hij zijn muzikale opleiding door zich in te schrijven voor zanglessen en lid te worden van het plaatselijke kerkkoor. Tegelijkertijd pakte hij de gitaar op. Hij kon met het La Matanza Polyphonic Choir naar Canada gaan toen hij nog maar 18 jaar oud was vanwege de kans die hem werd geboden. Op een gegeven moment zong hij met dat koor.

Terwijl hij daar was, speelde hij Billy Joel’s “Piano Man” (of “El Hombre del Piano”, afhankelijk van je taal) voor een grote menigte. Hij zong het in het Spaans. De reacties van het publiek waren buitengewoon enthousiast, wat hem reden gaf om hoopvol te zijn. Alle gasten van Calgary’s Jack Singer Hall zijn van harte welkom om op elk moment van hun verblijf een gratis kopje thee te drinken.

Marisol Otero Wikipedia

Na een scheiding van twaalf jaar sloten Marisol Otero en Ricardo Zabala voor het eerst hun ogen. Ze kwamen elkaar in 1998 tegen zonder te weten dat ze bestonden. Toen hij werd ingehuurd als lichttechnicus voor de productie van “Beauty and the Beast”, deed ze auditie voor de rol van Belle in de musical. Dit was de eerste keer dat de twee elkaar ontmoetten.

Beide harten waren al bezet, dus besloten ze hun romance op te schorten tot de volgende oktober. Daarom besloot het paar hun huwelijk uit te stellen tot oktober. Ze hadden het er al langer over om koffie te kopen voor de ander, maar kozen er uiteindelijk voor om er zelf van te genieten. Ondanks dat ik het al heel lang wilde doen, kwam het er niet van. De reden hiervoor was dat geen van beiden op dat moment sterke gevoelens voor de ander had, vandaar dat de omstandigheid zich nooit heeft voorgedaan.

Het is geen geheim dat Marisol een begenadigd acteur is, maar ze is ook een veelgeprezen singer-songwriter. Gedurende haar carrière heeft ze meerdere albums uitgebracht. Er is veel lof en erkenning gekomen voor haar werk op dit gebied.Ze diende een aanvraag in bij de Bernardo Houssay Foundation en kreeg financiering; ze gebruikte dit geld om naar het Singer and Actress Conservatory te gaan.

Marisol Otero Wikipedia
Marisol Otero Wikipedia

Er was geld toegewezen nadat ze haar aanvraag had ingediend. Sindsdien heeft ze haar vocale vaardigheden nog verder kunnen verfijnen. Voordat ze Bella speelde in de televisieserie La Bella y La Bestia, waarin ze eerder Bella had geportretteerd, had ze zanglessen gevolgd aan het Ward National Conservatory, waar ze zanginstructeur werd. Ze had eerder Bella geportretteerd in een bewerking van de show La Bella y La Bestia. De film, La Bella y La Bestia, speelde Marisol.