Martin Stenmarck Flickvän

Martin Stenmarck Flickvän;- Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gifte sig när de var i tjugoårsåldern och de fick tre barn: Ida, Saga och Love. Ändå, tidigare i år, chockade paret alla när de avslöjade att de hade tagit det oväntade beslutet att bryta upp. I en ny intervju med Expressen berättar Hanna Hedlund att anledningen till att de bestämde sig för att gå sina egna vägar var att de tvingades göra för många uppoffringar för varandra.

Martin Stenmarck Flickvän
Martin Stenmarck Flickvän

Vi kommer alltid att förbli nära som familj, men som ett par är det över. “Det kommer alltid att finnas en speciell plats i våra hjärtan för våra tre underbara barn.” Vi kommer alltid att förbli nära som en familj, men som ett par är det över. Vi kommer att avstå från att diskutera detta i något annat sammanhang av största respekt för varandra och, viktigast av allt, för våra barn. “De fortsätter.”

Kilaforsdottern har tidigare nämnt att Hanna Hedlunds pappa Latta Hedlunds bortgång var en bidragande orsak till hennes äktenskap med Martin Stenmarck, som ägde rum för fem år sedan.

Ämnet “gratiskort”, som hänvisar till en person i vilken del av världen som helst som det är möjligt att ha sex med även när du är förlovad i ett romantiskt förhållande eller dejting, diskuteras i ett avsnitt av podcasten “Jessica & Hanna — Å andra sidan”, som nyligen släpptes av Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren.

Efter det berättar Hedlund om en unik händelse som hände under deras långa förhållande med Martin Stenmarck, en man som ofta sades vara attraktiv för kvinnor.

Det är helt upprörande på alla sätt. Tvärtom tror jag att det var ett svar på min pappas bortgång 2016, vilket hon förklarar för Expressen var en väckarklocka för henne.

Det har sagts att det finns en tid för allt. Vi har båda kommit fram till att det är i allas bästa intresse att behålla våra separata boenden. Oavsett väder eller omständigheter har vi alltid funnits där för varandra, och vi kommer att fortsätta att göra det.

Livet för våra tre otroliga barn, som alltid har varit och kommer att fortsätta att vara de viktigaste sakerna i vårt universum, Trots att vi båda kommer att fortsätta att vara en del av samma stora familj, har vi bestämt oss för att avsluta vår kärlek relation.

Det har varit ett nöje att se hur mycket du har gått framåt under den här säsongen, och det ger intrycket av att du har vuxit upp en hel del. Trots att vi har träffats i tre veckor så har du inte skämtat om att jag fortfarande är ogift. Enligt hennes förklaring finns det ingen nackdel med att agera på det här sättet. Om folk fortsätter att titta runt på sidan betyder det att de lutar åt “rätt” alternativ. Om de klickar på “vänster” betyder det att de lutar mot alternativet “vänster”.

Martin Stenmarck Flickvän
Martin Stenmarck Flickvän

Martin tror att uppbrottet med Hanna har varit vänskapligt, även om det tidigare paret fortsatte att gilla och kommentera varandras fotografier efter att skilsmässan var klar. När Martin lade upp en bild med sina vänner och följare där deras dotter Saga njöt av ett dopp i poolen berättade han om det för alla.

Det har krävt en betydande mängd omanpassning från alla våra delar, och av hänsyn till varandra och i synnerhet våra barn har vi gått med på att hålla denna information hemlig. Investera mycket kärlek och uppmärksamhet på att ta hand om dig själv! “På sina respektive sociala medier pratade de nu före detta makarna om sin skilsmässa. “Hanna och Martin, som är ett par, skrev om sin separation.”

Både Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, är artister och de har kommit fram till att de vill gå skilda vägar. De två gjorde tillkännagivandet i ett inlägg som de delade på Instagram tillsammans. Det är så Hanna Hedlund och Martin Stenmarck kommer in i sina nya liv efter skilsmässan.

De fortsatte med att säga “Vi kommer alltid att förbli familj, men vi är inte längre ett förhållande”, vilket också fanns med i inlägget. Enligt vad de skriver bor de separat sedan ett halvår tillbaka och har tagit beslutet att fortsätta med det.

Vi har alltid funnits där för varandra och vi kommer att fortsätta att finnas där för varandra oavsett förutsättningar. Våra tre barn är centrum i vår värld, och det kommer inte att förändras så länge de lever.

De säger också att de inte vill säga något mer om frågan eftersom de bryr sig om motparten och barnen till paret i tvisten.

Jag tänker inte ta upp det faktum att vi gjorde slut om du insisterar på att göra det. Du har rätt, och det gör jag inte. Hon betonade för publikationen att även om det alltid finns eftergifter som kan göras finns det en gräns för hur långt man kan gå innan de inte längre kan göra det. Då är en förändring av livsstilen nödvändig.

I år började slutet på kändisparet Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks äktenskap, som ch varade i mer än tjugo år. Enligt hennes egna ord i en intervju med Expressen beskrev hon upplevelsen av att för första gången i sitt liv tvingas arbeta i grupp som “skrämmande”.

Efter 23 års äktenskap och fem år som man och hustru tog de beslutet att avsluta äktenskapet. Detta är en mycket unik omständighet. Vad ser jag fram emot att göra när ingen annan har några tankar? Hanna är överlycklig över sin senaste upptäckt.

Martins roll i produktionen spelades av “Danne”, som porträtterades som en frånskild exmake i Camilla Lackbergs pjäs “Lyckoviken”. När dammet har lagt sig ser det ut som att de har kommit överens med vad som händer.

Martin Stenmarck Flickvän
Martin Stenmarck Flickvän

Hedlund beskriver i sin nyligen släppta podcast hur flera kvinnor informerade henne om att Martin Stenmarck var deras “get out of jail free”-kort medan de var i ett förhållande med honom. I podden hänvisade hon till det som något som är “jävligt konstigt” att säga.