Mike Teunissen Vriendin

Mike Teunissen Vriendin ^ De afgelopen twee weken werkte Mike Teunissen bij Jumbo-Visma, waar hij opgesloten zat in een bubbel. Zijn bergopwaartse trainingspartners zijn Primoz Roglic en Tom Dumoulin, maar Wout van Aert is zijn belangrijkste metgezel, en de twee zullen over een paar dagen samen naar Toscane reizen. In De Limburger vertelt hij over de problemen rond de bubbel.

Mike Teunissen Vriendin
Mike Teunissen Vriendin

“Op dit moment zijn Wout en ik in staat om onze eigen kleine bubbel te creëren”, legt hij uit. Wanneer Teunissen in een lokale krant wordt geciteerd: “Ik weet niet zeker of ik mijn partner nog mag kussen”, is hij openhartig en eerlijk in zijn verklaring.

In het hotel waar Jumbo-Visma nu verblijft wordt de lichaamstemperatuur van de renners dagelijks vele malen gecontroleerd. De renners overnachten altijd op dezelfde locatie.

Robert Gesink, een ander lid van de ploeg, heeft onlangs gesproken over de gevaren van jezelf omringen met alleen je teamgenoten. De doorgewinterde koopman bidt dat hij zich niet voor langere tijd in zijn eigen wereldje hoeft op te sluiten.

Om succesvol te zijn, moet ieder van ons zijn steentje bijdragen. Gesink is van dezelfde mening en hij heeft verklaard: “Ik wil niet degene zijn die de bubbel laat knappen.”

Mike Teunissen, een Nederlandse wielrenner voor Team Jumbo-Visma, heeft een relatie met Corine van der Zijden. Het jaar 2018 markeerde het begin van het samenwonen van het stel in Rosmalen.

Ze is geboren in de Zuid-Hollandse gemeente Tienhoven, een klein stadje. Desondanks is ze emotioneel niet verder gegaan met de tijd dat ze samen met haar partner Mike Teunissen op de fiets zat toen ze psychologie studeerde aan de Universiteit van Utrecht.

Zeven jaar geleden zaten ze in Team Jan van Arckel en wonnen ze het Europees kampioenschap tijdrijden voor dames junioren.

Mike Teunissen Vriendin

Zowel Corine als Mike zijn fietsliefhebbers die dol zijn op elkaar en de sport. Mike’s racecarrière begon in 2002 en tot zijn vele prestaties sindsdien behoren een derde plaats in het Nederlands Kampioenschap op de weg, een tweede plaats in het NK veldrijden en een vierde plaats in de Europese Kampioenschappen. voor Juniors in 2009, onder vele anderen.

Volgens Jumbo-Visma was de beslissing over de Grand Prix van Polen al genomen toen ze erover werden ondervraagd.

Zoals al was afgesproken zal Mike voor de Grand Prix van Polen geen start meer maken in de race. Volgens Visma brengt Mike deze zaterdag door met de vrouw met wie hij omgaat.

De zevende en laatste dag van de Ronde van Polen vindt plaats op zondag en bestaat uit een korte rit van Valsir naar Krakau, de bestemming van de wedstrijd. Teunissen klom op naar de 42e plaats, passeerde Sergio Higuita in iets meer dan een minuut en nam de leiding.

Ook na die vier extra jaren was Teunissen zegevierend in het U23-kampioenschap. Het was in 2018 toen hij de overstap maakte naar een andere ploeg, maar hij staat nog steeds vermeld als lid van Wielerbond Schijndel.

Naast haar andere verantwoordelijkheden is ze renster van het Feminine Cycling Team. Hierdoor zijn Corine en Mike erg van sleeën en van elkaar gaan houden.

Mike begon zijn carrière als wielrenner in 2002 en sindsdien heeft hij een aanzienlijk aantal prestaties in de sport vergaard. Zijn tweede plaats op het nationale kampioenschap en zijn vierde plaats op de Europese kampioenschappen veldrijden voor junioren in 2009 zijn slechts twee voorbeelden van wat hij heeft gedaan.

Naast het wielrennen rondde de Limburger zijn opleiding af aan het Saxion in Deventer, waar hij commerciële economie afstudeerde en in 2018 zijn diploma behaalde.

Volgens de berichten die Mike en Corine op sociale media hebben geplaatst, hoewel ze allebei veel op hun bord hebben, lijkt het erop dat Mike nog genoeg tijd heeft om met zijn geweldige minnaar door te brengen. Dat geldt ook als je het van de andere kant bekijkt!

Anarchie heerste aan de finish van de eerste etappe van de Tour de France. Na de wedstrijd werd duidelijk dat de uit Nederland afkomstige Mike Teunissen de winnaar was. Hij wist niet wat hij moest zeggen tegen zijn naaste vrienden en familie, laat staan ​​tegen zijn verloofde.

Het Wiel, waar Ike, die zijn beste maatje was, zijn vriendin meebracht toen hij in Het Wiel verbleef. Het feit dat hij had gewonnen kwam als een totale schok voor ons; we waren er toevallig op dat moment.

Toen de conclusie van de zaak definitief was, uitte Teunissens vriendin daarentegen extreem geluk. “Geen van ons had hier op geanticipeerd.”

Tienhoven is een klein stadje in de provincie Brabant, waar Corine van der Zijden werd geboren. Ze studeert psychologie aan de Universiteit Utrecht, maar vindt net als haar goede vriend Mike Teunissen haar grootste vreugde in het fietsen.

Mike Teunissen Vriendin
Mike Teunissen Vriendin

Ze won het Europees Kampioenschap in de categorie tijdrijden bij de junioren voor dames toen ze nog maar zeven jaar oud was, en ze deed het tijdens het rijden voor tde wielerclub Team Jan van Arckel. Corine is lid van het Feminine Cycling Team, een groep vrouwen die deelnemen aan wielerwedstrijden.