Moonica Mac Pojkvän

Moonica Mac Pojkvän;- Moonica Mac, även känd som Lisa Brolander, är en gäststjärna i den pågående säsongen av Så mycket bättre. I början av detta år var hon också med på Benjamin Ingrossos album med titeln Once Upon a Time. Nu när vi har fått hennes uppmärksamhet kommer hon att förklara deras nuvarande förhållande till artisten.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Lisa Brolander, mer känd under sitt artistnamn Moonica Mac, är en sångerska, låtskrivare och musikproducent som är 31 år gammal. Hon är med som en av artisterna på albumet So Much Better 2021.

Lisa har släppt en handfull låtar sedan hon debuterade 2017, då hon också lanserade sitt första album. Hösten 2019 gav hon också ut sitt första studioalbum med titeln Stark & ​​Vulnerable.

Jag är här för att ge svar på båda dina frågor. Det är helt upp till dig att bestämma vem det är du vill prata med. Under chattens gång hävdar Lisa att Moonica är något mer självsäker än hon är. På frågan om vad hon hellre skulle vilja heta ger hon ett mycket mer positivt intryck.

Efter att ha debuterat 2017, presenterade han världen med sitt första studioalbum som inspelningsartist i november 2019. I det här specifika fallet användes “Stark & ​​Srbar” och det tillkom ingen “ltar” i slutet av namnet.

Under loppet av Moonica Macs karriär konfronterades hon en gång med den aldrig tidigare skådade begäran om att identifiera den musikgenre som hon tidigare bara antytt att framföra. Det vill säga tills hon fick en insikt som förändrade allt.

När Moonica Mac uttryckte intresse för att samarbeta med Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund var svaret hon fick från Monica Zetterlund “lycka till”. Detta enligt vad Moonica Mac avslöjat för Göteborgsposten. Efter det verkade det som om hon kommit in i rummet och tänkt vara där permanent.

Enligt rapporter kan det finnas ett samband mellan Moonica Mac och Benjamin Ingrosso. När det gäller dess fängslande lockelse och kvicka leverans, liknar Moonicas röst Monica Zetterlunds. Som en konsekvens av detta är det ganska troligt att Benjamin Ingrosso kontaktade Moonica angående möjligheten att arbeta tillsammans.

Efter en presskonferens för S mycket bättre tog vi beslutet att undersöka Moonica och S mycket bättres relation för att se var den står i nuet. Benjamins reaktion var förvånad när jag informerade honom om att jag behövde hjälp med ett papper.

Till att börja med hade han en distinkt idé såväl som en vision, och han var glad att få sätta dem igenom deras steg genom att samarbeta med mig i en berättelse.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Sedan dess har han samarbetat med en mängd olika artister i en mängd olika projekt, varav ett var “Det stora röda huset”, som innehöll Miss Li och Benjamin Ingrosso.

Vem var det egentligen? Jag frågade människor runt omkring mig om de kände till ljudet, och jag fick svaret jag letade efter när jag frågade: “Vilket ljud är det på den?” Efter ytterligare förfrågan om typen av musik fortsätter hon med att säga:

Trots att jag ännu inte hade lärt mig att spela gitarr på egen hand, kan jag berätta att ljudet var jämförbart med det hos Fleetwood Mac eller Monica Zetterlund. Å andra sidan ringde en annan person in och sa: “Ja, men Moonica Mac, lycka till med det.” Ett öronbedövande brak kunde höras när hon gick in i utrymmet.

Hennes samarbete med Arvid Nero om låten “Vi mots igen” fanns med i en annons för en bärsele tillverkad av Telia.

2016, efter att bara ha skrivit på engelska fram till dess, började jag skicka brev på svenska. Även om jag var bekant med en del svensk musik från förr, hade jag aldrig komponerat på språket. Jag närmade mig det med viss bävan först, men jag började snabbt se dess attraktiva egenskaper också.

En av de viktigaste fördelarna med att göra musik för mig är att det hjälper mig att slappna av både min kropp och mitt sinne. Allt som vi människor anser vara svårt har gjorts lättare.

Även om jag hade skrivit låtar på engelska tidigare började jag skriva låtar på svenska för första gången 2016. Dessförinnan hade jag bara skrivit låtar på engelska. Som en direkt följd av detta blev jag häpen och fylld av glädje när jag insåg att något hade sitt ursprung inifrån mig.

Moonica Macs pojkvän har anlänt. Efter att ha blivit förhörd av en främling om musikgenren hon spelade, bestämde sig Lisa för att uppträda under aliaset Moonica Mac. Det var svårt för henne att ge ett svar på denna fråga eftersom hon inte hade någon aning om vad det lämpliga svaret var.

Det var inte förrän jag kunde höra Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund sjunga “Good Luck with Monica Mac” som jag insåg att jag ville vara en del av den musikaliska subgenren. Lisa Brolander, som uppträder under artistnamnet Moonica Mac, är en musiker från Sverige som komponerar och producerar musik.

Moonica Mac har nått en ålder av trettio år gammal. han föddes i Dalarna den 4 december 1990 och växte upp där också. Han är för närvarande bosatt i Torsngstrax, som ligger strax utanför Borlänge. Två år efter debuten 2017 har han precis släppt sitt debutstudioalbum som soloartist i november månad i år. Även om det inte fanns något ltar förknippat med företaget fortsatte det att verka under namnet Stark & ​​Srbar.

Ber om ursäkt till individen som ställde frågan; ändå hade jag ett samtal med någon som jag tidigare skrivit lite om, och de frågade: “Vad är det för ljud på det?” När jag frågar henne: “Vilken musikgenre är det?” svarar hon med detta uttalande.

Så här i efterhand tror jag att originaliteten i låten kanske hade gynnats av ett samarbete mellan Monica Zetterlund och Fleetwood Mac. När personen svarade “ja, men lycka till med det då, Moonica Mac”, var det som om de pratade fullständigt nonsens.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

I kammaren fanns det totalt två Oni. Moonica kom till genom en process som var helt slumpmässig. Efter att ha stött på en brasiliansk sångerska som sjöng under artistnamnet Monica Mac på sociala medier, tog Lisa beslutet att lägga till ett o till sitt namn. Enligt henne passar den mystiska auran som har växt runt henne också bra för månens länk. Detta är något som hon har märkt.