Myra Granberg Familj

Myra Granberg Familj;- På grund av sin framgång med låtar som “Lose My Mind” och “HKF” anses hon vara en av de mest populära artisterna i Sverige. Myra Granberg är 27 år vid det här laget. Kvällens föreställning är en del av “Barncancergalan – det stora humorpriset”, som går av stapeln på måndag. Myra och Anis Don Demina kommer att stå för underhållningen.

Myra Granberg Familj
Myra Granberg Familj

Myra är främst känd för sin skicklighet som låtskrivare. Ändå är hon också en skicklig musiker, och hon har skrivit på ett skivkontrakt med Sony Music sedan 2019.

Granberg gav ut sin andra singel, med titeln “ru min nu”, den 14 februari 2020. Detta följdes av släppet av låten “Daemons can’t take us”, som senare lades till på hennes första EP, Bara halvt kvar, som kom ut den 16 oktober 2020.

I år firade Myra sin födelsedag den 14 februari. Samtidigt släpptes hitlåten Ru Min Nu till allmänheten. Myra har gjort en hitsingel för andra gången, och den här är lika framgångsrik som den första.

Den 10 juli tog Myra tillbaka in i våra liv. Är det sant att det tredje försöket alltid är bäst? Den nya låten heter “Då kan de inte ta oss”, och det är hon som är ansvarig för att skriva och producera hela grejen.

Hon hänvisar till den nya låten som “en låt om att sluta bry sig om vad andra tycker”, och beskriver den som sådan. Det verkar som att antalet likes och följare på sociala medier är irrelevant. Att vi är varandras viktigaste resurs gör oss väldigt lyckligt lottade. Jag kan verkligen inte komma över hur bra vi har det just nu. “

Dessutom med i den utökade pjäsen var låtarna “HKF (Shut Up and Disappear)” och “Find Five Mistakes”. Även om hon är född i Skellefte tillbringade Myra Granberg större delen av sin barndom i den lilla staden Nybro som ligger nära Kalmar.

Några år efter flytten skildes hennes föräldrar. Några månader efter att Myras pappa gifte sig med en ny kvinna och de fick tvillingar gick Myras mamma oväntat bort.

Eftersom jag är det äldsta barnet förväntades det av mig att ta ett stort ansvar. Myra Granberg sa till Aftonbladet att även om det inte var “glad, lycklig” så kunde de ta sig igenom det eftersom de är en väldigt solid familjeenhet. Detta trots att det inte var “glad, lycklig”. Myra Granberg är uppvuxen i Nybro, som ligger nära Kalmar, trots att hon är född i Skellefte.

Några år efter flytten skildes hennes föräldrar. Några månader efter att Myras pappa gifte sig med en ny kvinna och de fick tvillingar gick Myras mamma oväntat bort.

Myra Granberg Familj
Myra Granberg Familj

På grund av att jag var äldst vilade det mesta ansvaret på mina axlar. Myra Granberg sa till Aftonbladet att “i efterhand kan jag känna att vi var otroligt mäktiga”, trots att det inte var “glad, glad”.

“Lose My Mind” var titeln på debutsingeln av Andra Sidan, som släpptes i april 2021. Följande låt som framfördes fick titeln “Sad Boy”. I år blev “Lose My Mind” kvar på Svensktoppen i totalt tjugofyra veckor.

Sommaren 2018 var så brännande att Myra Granberg fick ta pauser från att skriva “Tills mitt hjärta går under” genom att gå till frysen, där hon förvarade maten för att hålla sig sval, och sedan tillbaka till sin dator (“Jag lade ner en arm eller ben för att kunna andas”). Det var verkligen mycket fruktbart.

Singeln “Then they can’t take us” skrevs och spelades in under samma period av intensiv hetta och kreativt flöde. Den gjordes tillgänglig för allmänheten den 10 juli i år. Enligt låtens text spelar din sociala mediestatus ingen roll så länge du har nära och kära och stöttande människor runt dig.

Hon (min yngre syster) var den avsedda mottagaren. Det var något jag ville dela med henne, men samtidigt var det något jag visste att jag var tvungen att lyssna på själv. Myra Granberg fick för första gången veta att “Tills mitt hjärta faller under” även är tänkt för hennes yngre syskon efter att ha hört den för första gången.

Någon som uppenbarligen går igenom mycket känslomässigt kaos sjunger denna riktigt arga låt. I det här inlägget berättar jag om ett förhållande som jag varit missnöjd med länge. Det är ingen romantisk sådan, men jag har varit missnöjd med den länge.

Som en direkt konsekvens av detta handlar låten om hur mycket olycka och otur jag vill ha på en specifik individ. Att skapa och spela in den här låten var en underbar upplevelse för mig. Mer kostnadseffektivt än medicinsk behandling! Jag kunde producera låten tack vare hjälp av Kerstin Ljungström och Fanny Hultman.

Låten Until My Heart Falls Beneath, som släpptes av Myra 2018, komponerades en tråkig sommardag när hon kände sig uttråkad. Firandet, som hölls till hennes systers ära, blev en dundersuccé. Den kom på tredje plats totalt på listan över videor som delades mest i Sverige. När denna artikel skrevs var song hade redan streamats mer än 11 miljoner gånger!

Myra Granberg Familj
Myra Granberg Familj

Myra Granberg skrev texten och musiken till låten “Till my heart goes under” under den stekheta sommaren 2018, och hon tillägnade den till sin yngre syster. Låten fortsatte att bli hennes första stora hit, och till denna dag har den streamats över 36 miljoner gånger på Spotify.