Natasja Gibbs Partner

Natasja Gibbs Partner;- Opgroeien was niet bepaald een zorgeloze ervaring voor mij omdat ik vocht met niet-erkende armoede, en ik denk niet dat wij de enigen waren die zich op dat moment zo voelden.

Natasja Gibbs Partner
Natasja Gibbs Partner

Er wordt vaak gesproken over ‘voor de baan’ of ‘achter de baan’, aangezien Hilversum een ​​grote verscheidenheid liet zien op het gebied van sociaal-economische ongelijkheid. Daarom vertoonde Hilversum een ​​grote variatie.

Natasja Gibbs is al geruime tijd een uitgesproken pleitbezorger voor diversiteit in de media en een luide criticus van discriminatie en machtsmisbruik op de werkvloer. Ze krijgt nu het respect dat ze verdient voor haar inspanningen op deze gebieden, en het was al lang geleden.

Samen met negen andere biculturele vrouwelijke mediamakers publiceerde ze onlangs een manifest waarin ze racisme en discriminatie in de industrie veroordelen en de oprichting van een Media Meldpunt Racisme en Discriminatie eisen. In het manifest eisen ze ook de oprichting van een mediameldpunt voor racisme en discriminatie.

Gibbs was de oudste van vier kinderen en groeide op in Hilversum. Zijn ouders hadden elkaar op Curaçao ontmoet en gingen naar Nederland om een ​​gezin te stichten; haar vader was van Sint Maarten en haar moeder was van Curaçao. Zijn ouders hadden elkaar leren kennen op Curaçao en verhuisden naar Nederland om een ​​gezin te stichten.

Staat u mij toe iets uit te leggen wat ik bedoel als ik zeg dat als het om beschikbare functies ging, iedereen in Nederland vanuit zijn eigen netwerk viste in plaats van erbuiten te kijken.

Mijn identiteit als zwarte vrouw die oorspronkelijk uit het Caribisch gebied komt, maakte het voor mij extra uitdagend om in actie te komen.

Het is mogelijk om de dringende behoefte aan grotere diversiteit te voelen, en de algemene bevolking wil het gewoon. Nu ik erover nadenk, is de behoefte aan meer diversiteit dringend.

Natasja Gibbs, die onlangs aan een nieuwe baan als anker van “De Nieuws BV” op NPO Radio 1 begon, vertelde Broadcast Magazine dat ze tijd nodig had om zich aan te passen aan haar nieuwe functie “omdat ik me misselijkmakend ongemakkelijk voelde en vaak absoluut walgde van mezelf.”

Natasja Gibbs Partner

Natasja uitte haar verbijstering over het feit dat Giovanca was gepromoveerd tot OP door te vragen: “Wat vindt u van de zussen Harlequin, Giovanca en Natacha, die belangrijke rollen op televisie hebben gekregen ondanks het feit dat ze geen sterke achtergrond in de journalistiek?” “Het was de VARA-gids die haar ondervroeg.”

Met veel aandacht: “Ze legde een verklaring af. Vervelend. En hoewel ik niet van plan ben Giovanca of Natacha, die allebei veel moeite hebben gedaan, in diskrediet te brengen, zijn er momenten dat ik het gewoon niet meer aankan. Er werken veel geweldige vrouwen in de media, en hun presentatiestijlen gaan alle kanten op. Ik zie niet in waarom we ze niet in de gaten houden. Helaas.”

Ze herinnert zich een tijd dat ze “echt geloofde dat hij een eikel was” in een stuk dat ze voor Het Parool schreef, maar nu ze het goed met elkaar kunnen vinden, kunnen zij en haar collega goed met elkaar opschieten.

In een bijtende tweet schreef Gibbs dat het doel van het evenement was “zodat iedereen bekend kan raken met zwarte radio-dj’s”. Hij gaf ook aan dat iedereen die geïnteresseerd is om zwarte mensen aan het werk te zien, FunX zou willen bezoeken.

Natasja Gibbs analyseert de mogelijkheid dat Denieuws BV niet alleen beluisterd kan worden, maar ook bekeken kan worden en in het licht van deze mogelijkheid zegt ze het volgende over de nieuwe opzet: “Fantastisch en heel gaaf.”

Aan de andere kant kan het er soms voor zorgen dat ik een zogenaamd “split-brain-moment” heb. Toen ik net begon, werkte ik in de radio, een sector waar verbuiging en stilte heel belangrijk zijn.

Natasha Gibbs is van mening dat haar opvoeding als Jehova’s Getuige aanzienlijk heeft bijgedragen aan wie ze nu is, zowel als persoon als als schrijfster, en ze beschouwt deze ervaring als een vormende ervaring.

Ze legt uit dat ze met betrekking tot de religie van haar ouders ‘het als een extreem sektarische filosofie zag die me al op jonge leeftijd het gevoel gaf dat dit niet oké is’. Houd afstand van mensen die uw religieuze overtuigingen niet delen. Dat is niet het soort omgeving waarin ik mijn tijd zou willen doorbrengen.

Ze begon haar carrière in de journalistiek in 2011 als correspondent voor RNW in de regio. Ze komt oorspronkelijk van het Caribische eiland Curaçao, waar ook haar moeder is geboren.

Natasja Gibbs Partner
Natasja Gibbs Partner

Het jaar daarop begon ze te werken voor NPO Radio 1 en Dolfijn FM en in 2014 begon ze met het presenteren van Jouw Stad Amsterdam en Critix op radiostation FunX. Daarna werd ze coördinator van het journalistennetwerk Caribbean Network, terwijl ze werkte voor de NTR.