Ncis Abby Död

Ncis Abby Död;- Pauley Perrette är en välkänd amerikansk skådespelerska som är född och uppvuxen i New Orleans, som ligger i delstaten Louisiana. Hon blev känd för sin roll på NCIS som kriminaltekniker Abby Sciuto, som hon spelade i tio säsonger. Pauley Perrette har avslöjat att hon kommer att lämna den amerikanska tv-serien “NCIS” efter sexton år i rollen. Hennes senaste tweets får det däremot att låta som att hon blev fysiskt och psykiskt misshandlad under inspelningarna, och att makthavare försökte få henne att hålla käften.

Ncis Abby Död
Ncis Abby Död

Enligt Pauley Perrette har det gjorts ansträngningar av “en formidabel reklammaskin” för att tysta henne. Pauley Perrette är en skådespelerska. Pauley Perrette ändrade sin berättelse om vad som hände innan hon gjorde det val hon gjorde i oktober 2017. Hon sa att det inte hade något att göra med en eventuell intressekonflikt.

“Det har svävat rykten om att jag borde sluta på grund av mina personliga omständigheter.” Nej, jag kommer inte att lansera ett märke av hudvårdsprodukter, och nej, jag har inga problem med företaget som tillverkar dem. Sanningen är att jag för ungefär ett år sedan bestämde mig i denna fråga. Det var dags att skiljas från Abby efter att ha tillbringat de senaste 16 åren tillsammans. Hon gjorde sedan ett inlägg på Twitter efteråt.

CBS har inte kommenterat något relaterat till vad Perrette har sagt.

Medan detta pågick vakade medlemmar av Abbys team, Jethro Gibbs (spelad av Mark Harmon), Sean Murray och Dr. Jimmy Palmer (spelad av Brian Dietzen), över Abby medan hon var medvetslös.

Gibbs och Ellie Bishop (Emily Wickersham) följde spåret av blod efter Reeves för att lokalisera angriparen. De upptäckte att han hade gått bort, förutom att de hittade bevis för att han hade fått betalt för att mörda Abby.

“Det är en fruktansvärd situation. Jag reste mig upp och lämnade brottsplatsen. Ett antal bråk som involverade fysisk kontakt ägde rum. Enligt en tweet av henne sa hon: “Jag får det äntligen nu.” Lägg på dina hörlurar, skruva upp gothrocken och kom tillbaka efter att du har sett avsnittet av NCIS med titeln “Two Steps Back”, som sändes på tisdagskvällen.

NCIS kriminaltekniska expert, Abby Sciuto, spelad av Pauley Perrette, är den som löser fallet som först verkar vara hennes eget mord.

Å andra sidan är det troligt att Pauley Perrette, som spelade den excentriska kriminalteknikern Abby Sciuto på NCIS, inte är så olik karaktären hon porträtterade på tv.

Hon rörde sig mycket när hon var ung och utforskade världen. Hennes födelsedag är den 27 mars och hon föddes i New Orleans, Louisiana, 1969.

Ncis Abby Död
Ncis Abby Död

Hon gick på gymnasiet i delstaten Georgia. Hon gick också på grund- och mellanstadiet i delstaterna North Carolina och South Carolina, som ligger i närheten.

Perrette har gillat deckare sedan hon var barn, och hon säger att hon är “helt fascinerad” av dem nu.

Som barn ville hon arbeta för FBI, rädda djur och vara sångare i ett rock and roll-band.

I avsnittet “Toxic” från 2009 var det först efter Abbys ingripande som agenterna kunde upptäcka sitt mål, som var en före detta marinkorpssergeant major vid namn Robert King (Peter Jason).

Ännu mer häpnadsväckande än Abbys vetenskapliga förmåga är det faktum att hon vaknade upp ur koman före programmets fjärde reklampaus och återvände till sin eleganta, Goth-inspirerade lägenhet för att hjälpa till med utredningen. Detta var första gången lägenheten sågs på programmet.

“Kanske gör jag ett misstag här som hindrar mig från att berätta hela historien, hela sanningen.” Mina anställda, deras jobb och otaliga andra människors försörjning står på spel, och jag är motiverad att vidta åtgärder på grund av denna situation. Men till vilken kostnad? Hur kan jag vara säker? Mina tankar är helt inriktade på att agera på ett moraliskt ansvarsfullt sätt. “Men att hålla tyst om illegal verksamhet”, fortsatte uttalandet.

Det visar sig att hon är väldigt lik Abby på många sätt, inklusive det faktum att hon vill ägna större delen av sin fritid åt att hjälpa andra människor.

Pauley gick från att vara en bra skådespelerska till en stor, men det tog lång tid för henne att få det erkännande hon förtjänade.

Under hennes 15-åriga spel på “NCIS” var hon besvärad av en stalker i mer än ett decennium, och hon var tvungen att lämna programmet på ett pinsamt sätt på grund av det.

Sedan jag kan minnas har jag alltid varit aktivt delaktig i ansträngningarna att stoppa mobbning. Med det sagt är jag den som tidigare var okunnig om detta faktum; följaktligen är jag nu medveten om det. Det beror på om du ska arbeta eller gå i skolan eller inte.

Detta är en riktigt hemsk situation. Jag reste mig upp och lämnade brottsplatsen. Flera överfall med fysiskt våld Det är något som jag kan förstå i sin helhet vid det här laget. Var extremt försiktig. Ingenting är värt att äventyra dizing ditt eget välbefinnande för att få. Medan hon gör det twittrar hon, “Berätta för någon.”

Idag återvänder hon till att uppträda i standup-komedi, vilket är något som hon passionerat gillar att göra. Det här är hennes historia, som börjar med hennes barndom i en sydstat och slutar med hennes roll i en av de mest framgångsrika program som nu sänds på tv.

Som ett resultat av ett antal skrämmande händelser har Perrette fattat beslutet att satsa på en karriär inom komedi snarare än att fortsätta sitt arbete inom tv-sända brottslösningar.

Ncis Abby Död
Ncis Abby Död

På grund av de saker hon har varit med om har Pauley Perrette blivit starkare och mer kapabel. I den första delen av tisdagens avsnitt, “Two Steps Back”, som var Perrettes sista efter 15 säsonger och mer än 350 avsnitt, läkte Abby från en skottskada hon fick i slutet av förra veckans avsnitt, som handlade om ett uppehåll på gatan.