Nina Glimsell Ålder

Nina Glimsell Ålder ^ Nina Glimsell, som är 27 år och väntar sitt första barn, dokumenterar sin glädje genom en serie Instagram-bilder som visar hennes expanderande gravidmage när hon anar att hennes barn kommer. En grupp unga människor som är singlar njuter av det höga livet på ett lyxhotell i Mexiko. Varje vecka måste de tävlande hitta en partner av motsatt kön så att de kan delta i “parceremonin”.

Nina Glimsell Ålder
Nina Glimsell Ålder

Nina följde Marcelo Pena till Mexiko och Paradise Hotel när den senare bröt deras tumultartade förhållande. Där blev hon känd för sin insats i filmen som var baserad på hennes liv.

Att bevittna det är nästan mer än man orkar. Utöver det hade hon en roll i en spin-off som ägde rum på PH och Ex på stranden. Mitt i allt träffade hon äntligen sin sedan länge gömda älskare. Det slutade med att hon förlovade sig med honom och blev gravid utan att någonsin avslöja hans identitet på sociala medier för första gången.

Det finns alltid minst en person som smyger ut från motellet helt själv. I slutet av varje vecka får de tävlande var och en ett brev som innehåller en sammanfattning av utmaningar, tävlingar, immunitetsutmaningar och argument som kan leda till att de utesluts från spelet. Antalet personer som dyker upp varje vecka är en faktor som beaktas när man väljer nästa par.

Du och din gäst måste behålla den längsta möjliga vistelsen på hotellet för att vara berättigad till det stora priset på 500 000 svenska kronor (2013-2019). Program som PH hjälper vanligtvis inte individer att behålla sin personliga integritet på sociala medier, men i det här fallet gjorde de det.

Dokumentärsåpoperan “Paradise Hotel”, i sin svenska bearbetning, vann Crystal Award för bästa dokumentärtvål 2014. Årets pristagare producerades av Mia Berg, som även fungerade som producent.

Både “Årets dokumentärtvål” och “Årets föreställning” har tilldelats detta program under år som gått. Båda priserna har fått ett betydande antal nomineringar. Nina Glimsell väntar en son, och även om hon inte har gjort en offentlig “könsavslöjande” som många andra influencers gör, har hon bekräftat denna nyhet. Enligt vad hon har hört har en betydande mängd arbete slutförts av covid.

Att skaffa barn är dock inte den enda betydande förändring som sker i ens liv just nu. På grund av karaktären av hennes mans anställning hade hon och hennes fästman varit bosatta på ett relativt landsbygdsområde under en tid. Hon hävdar att hon inte vill avslöja hans identitet för att upprätthålla spänningen bland sina följare.

Min förmåga att dölja att jag är gravid har äntligen tagit slut! Enligt vad hon skriver på bilderna är barnets födelse planerad till april månad. En trevlig aktivitet som nu kan avnjutas är att gå en promenad ute i det fria.

Det var väldigt länge sedan vi pratade sist. Jag har varit tyst om detta väldigt länge, men nyligen har jag kommit fram till att det finns mycket som måste sägas och delas, och jag är äntligen beredd att göra det. En gång i tiden trodde jag att jag skulle behöva vänta ganska länge. ända fram till den sista dagen i månaden.

Trots detta kan du inte fly från dina känslor. Därför skulle jag vilja prata om hur jag har mått, hur jag mår just nu och bara generellt om hur jag mår. Endast ett fåtal utvalda personer var medvetna om graviditeten vid den tidpunkten.

Nina Glimsell Ålder
Nina Glimsell Ålder

Min familj och familjerna till mina potentiella romantiska utsikter är bekanta med varandra. Och det gör våra käraste följeslagare, och det är därför vi inte behöver en utan två av dem.

En ny medlem i rollistan, Dennis Mlivic, har nyligen hittat kärleken i showen Paradise Hotel. Tidigare var Dennis romantiskt involverad med den berömda tv-skådespelerskan Nina Glimsell. Båda är helt förtjusta i hans nya kärleksintresse, Isabella Strommer.

Enligt vad hon säger på Instagram är hon just nu i 19:e veckan av sin graviditet. Bianca Ingrosso, Alexandra Nilsson och Carolina Gynning är bara några av de inflytelserika personer som har uttryckt sin uppskattning för reality-tv-stjärnan och influencern.

Nina Glimsell berättade för personerna som följde henne på Instagram sommaren 2014 att hon sedan en tid tillbaka varit förlovad med en person vars identitet hon valt att dölja.

Jag hade hållit mitt kärleksliv och privatliv hemligt för dig fram till för två dagar sedan, men för två dagar sedan gick mannen jag älskar ner på ett knä (och han är fortfarande i chock, hehe!!), och han frågade mig att gifta sig med honom.

Hon avslöjade i ett uppföljande inlägg att hon nyligen skrivit att “det är ingen hemlighet att jag är förlovad”. Hon har tagit beslutet att, åtminstone tills vidare, dölja identiteten på mannen som kommer att bli far till alla barn hon kan få i framtiden.

Nina Glimsell har bestämt sig för att det är bäst för henne att gömma sigvem den biologiska pappan till hennes barn är.

Många av hennes följare blev förvånade över nyheten att hon inte hade gett någon indikation på att hon var inblandad med någon innan hon tillkännagav sin förlovning för ett år sedan.

“JAG HAR ENGÄLAGET MIG SJÄLV!” Min partner överraskade mig genom att fria till mig för två dagar sedan (han är fortfarande i chock haha!!), och jag vill såklart inte hålla detta hemligt för er damer, så låt mig bara berätta att jag är FÖRLOVAD! ” Hon sa detta i ett efterföljande inlägg på Instagram. Mitt personliga liv, inklusive mina romantiska relationer, har hållits hemliga för dig under det senaste året, men jag är nu förlovad!

Nina Glimsell Ålder
Nina Glimsell Ålder

Det första avsnittet av dokusåpan “Paradise Hotel” sändes i Sverige år 2005. De har svårt att rota sig till den idylliska ömiljön där allt utspelar sig. Om du inte kan hitta en rumskamrat av samma kön som dig kommer du inte att kunna fortsätta din utbildning. Om du inte kan hitta någon att “byta partner” med dig tar processen en vecka att slutföra.