Ninni Bautista Wikipedia

Ninni Bautista Wikipedia;- Ninni Bautista är en skicklig sångare såväl som flöjtist. Hon föddes i april 1981. Det finns ett stort utbud av musik tillgängligt, och några av de tillgängliga genrerna är soul, pop, jazz och till och med musikaler.

Ninni Bautista Wikipedia
Ninni Bautista Wikipedia

Även om bara en handfull av oss har haft möjlighet att höra Liseberg uppträda live, så finns det en refrängdam som har en röst som kan mäta sig med hennes (båda mycket bra). När det kom till imitation var hon nästan lika duktig som Carola.

Den gåtfulla brunetten i refrängen har identifierats som Ninni Cristina Elisabeth Alatalo Bautista. Hon är sångerska, kördirigent och sångpedagog.

Sedan han var 16 år gammal har han lett musikuppträdanden samtidigt som han har spelat ett brett utbud av instrument. Efter två års studier på pedagogiska linjen vid Musikhögskolan bestämde han sig för att sluta.

Ninnis man, Jonas Pohjanen Alatalo, är pappa till deras barn, Zacharias och Charles. Tillsammans har de två barn. De har varit gifta i ett decennium vid det här laget.

Efter att ha kommit fram till att hon ville ägna sin heltid åt komposition gav Ninni upp sin tjänst som sånglärare på Stockholms gymnasium. Problemet är i ett farligare tillstånd nu när corona är inblandat.

Hennes familj och hon kallar henne för närvarande hem i Vendelo, som ligger i Vendelo. Folk hörde Ninnis kraftfulla röst och lade märke till hennes mörka ögon i showen “The Voice”. Ninni var sångare för “One Hell Of A Band” när hon inte körde bandets medföljande artist runt i stan. Hon arbetade även med bandet som chaufför.

Magnus Uggla och Petter, som båda är musiker och tränare, har uttryckt sitt ogillande mot kontraktet som de tävlande var tvungna att skriva på för att få delta i turneringen.

På grund av att kontraktet var ett “360-avtal” var medlemmarna skyldiga att lämna över tjugo procent av de tilläggsintäkter de fick.

Priset för bästa sångare gick till Ulf Nilsson, som är från Sverige. Den 9 november meddelade TV4 att det inte skulle sändas några fler säsonger av “The Voice” inom en snar framtid.

Ninni är en veteran sångare som utstrålar en självlysande glöd och har en befallande närvaro som säkerställer att ingen kan förbli oberörd av hennes framträdande. Det finns ett stort utbud av musik tillgängligt, och några av de tillgängliga genrerna är soul, pop, jazz och till och med musikaler.

Under sin karriär har Ninni arbetat med en mängd olika artister, inklusive Nanne Gronwall, Martin Stenmarck, Roger Pontare, Shirley Clamp, Sanna Nielsen, Mns Zelmerlow, E-Type, Sonja Aldén och Stefan Andersson, för att bara nämna några.

Ninni var sångare för “One Hell Of A Band” när hon inte körde bandets medföljande artist runt i stan. Hon arbetade även med bandet som chaufför.

2013 släppte Ninni sitt alldeles egna julalbum som hon döpte till “This is Christmas”. På albumet inkluderade hon alla sina egna personliga favoriter i julmusikgenren.

Ninni Bautista Wikipedia
Ninni Bautista Wikipedia

De musikgenrer som särskilt tilltalar henne är soul, pop, gospel och rock. På grund av att hon tycker om att vara ute, när hon var i Thailand, gick hon också en dykkurs.

Ninni är medlem i vokalensemblen Neo, och hon sjunger även med Jonas Olsson-Bjorkén och Andreas Landegren på piano, förutsatt att dessa musiker fortfarande uppträder.

Som ett resultat av sin medverkan i The Voice har Ninni samarbetat med en lång rad musiker, inklusive några av de mest kända artisterna i landet. Den unge mannen är också en anmärkningsvärd karaktär i basketgemenskapen Haga Haninge P-09, där han regelbundet tävlar.

Tidigare har jag bidragit till en mängd olika initiativ, inklusive flera av mina egna. Uppgörelsen som kommer att äga rum ikväll kommer att ha Carola, Petter och Ola Salo som tre finalister. Hon har det trevligt, men hon behåller sitt lugn under det hela.

Under loppet av min karriär har jag fått en betydande insikt i både mina förmågor som artist och vem jag är som person. Det här är inte slutet på mitt liv. Det här är inte slutet. När du redan har två små barn hemma och ytterligare ett är på väg är det oundvikligt att ditt schema blir fullspäckat. Det vore dock fantastiskt om vi kunde vinna!

Hon bestämde sig för att ge The Voice ett försök i hopp om att få lite fart, och för närvarande gör hon det väldigt bra i tävlingen. Eftersom Carola och Magnus båda var intresserade av Ninni fick beslutet fattas mellan de två.

Jag kom fram till att ett samarbete med Magnus skulle vara bra för min utveckling som musiker. Min inställning till musik skiljer sig verkligen från hans på flera sätt. Och när vi ser tillbaka kan vi se att vi hade helt rätt.

Jag har fått mycket ny information, och naturligtvis håller jag tummarna för att min tid på The Voice kommer att bana väg för framtida anställningsmöjligheter och kanske till och med en rekreationord affär.

Under sommaren 2014 har “Lotta p Liseberg”, som direktsänds i TV4, tagit med Ninni som medlem i husbandet. Det kommer att ske en säsongsändring under sommaren 2015.

Våren 2012 körde TV4 en tävling som hette “The Voice Sweden”, och Ninni tog sig hela vägen till finalen i tävlingen.

Ninni Bautista Wikipedia
Ninni Bautista Wikipedia

Vid Polarprisceremonin hyllade Ninni Whitney Houston genom sitt framträdande och på Katalin i Uppsala hyllade hon Beatles genom sitt framträdande som fick stor kritik och var helt slutsåld.