Nyck De Vries Vermogen

Nyck De Vries Vermogen:- De Nederlander, Nyck de Vries, rijdt momenteel in de Formule 1 voor Williams Racing. De zesde februari 1995 markeerde zijn aankomst in de wereld. De Vries scoorde twee punten in zijn rookie-seizoen nadat hij als tiende eindigde in de Italiaanse Grand Prix van 2022. Deze race markeerde het begin van de racecarrière van De Vries. En hij is ook de reservecoureur van het Mercedes-AMG Petronas F1 Team.

Nyck De Vries Vermogen
Nyck De Vries Vermogen

De Nederlandse autocoureur Nyck de Vries werd in 2010 beroemd na deelname aan het McLaren Young Driver-programma. Hij was een racer in de European Le Mans Series tijdens het seizoen 2021. Bovendien was hij test- en reservecoureur voor het Mercedes-AMG Petronas F1 Team.

De 24-jarige Nederlander tekende deze maand een contract bij Mercedes EQ. Om verwarring te voorkomen is dit niet hetzelfde als het Formule 1-raceteam van Lewis Hamilton (vijf wereldtitels) en Valtteri Bottas (één wereldtitel). Volgens De Vries is dit geen regressie. Ik waardeer oprecht deze kans die ik heb gekregen. Uiteindelijk hoefde ik er niet lang over na te denken. Zo’n zet kan wonderen doen voor je professionele toekomst.

Hij won het Duitse Juniorenkampioenschap en de WSK World Series-competitie voor KF3. Zijn beide titels werden het jaar daarop met succes door hem verdedigd en hij won ook het Europese KF3-kampioenschap. De Vries zal dan tussen 2010 en 2019 deelnemen aan het talentenprogramma van McLaren. In 2011 won De Vries de titel als beste ter wereld op het gebied van KF1-racen.

De vriendin van Nyck de Vries is Eva Bruggenwirth. Het is onduidelijk hoe lang de twee al aan het daten zijn, maar in 2020 maakt de autocoureur zijn Instagram-debuut. Gelukkig voor de snelle Nyck geniet Eva net zoveel van het ontdekken van nieuwe plekken als van racen met snelle auto’s. Ze heeft ook een geweldig gevoel voor stijl en is altijd in voor een avontuur.

De autocoureur werd beroemd in de eerste paar maanden van 2010 toen hij zich aansloot bij het McLaren Young Driver-programma. In 2021 reed hij in de European Le Mans Series. Bovendien was hij testrijder en back-upcoureur voor het Mercedes-AMG Petronas F1 Team. Zijn Instagram-profiel (onder de naam Nyckdevries) staat vol met foto’s van hem die meedoet aan en wint aan races en andere competities, evenals feesten en andere festiviteiten. Tot nu toe heeft hij een aanhang van 180k weten te verzamelen.

Aangezien Alfa Romeo heeft aangekondigd dat Valtteri Bottas zich bij hen zal voegen voor het seizoen 2022, is het veilig om aan te nemen dat De Vries ook voor hen zal rijden. Hierdoor zijn Bottas en de Vries komend seizoen officiële teamgenoten, net als dit seizoen bij Mercedes als test- en reserverijders.

Bij de vorming van het nieuwe team tekende De Vries naast Stoffel Vandoorne. Vandoorne had het aan Mercedes gelieerde Formule E-team van HWA al verlaten. Veel mensen zouden de naam “Vandoorne” herkennen vanwege zijn tijd doorgebracht in de Formule 1. Na een tijdje met Fernando Alonso bij McLaren te hebben gewerkt, kreeg de Belgische coureur te horen dat hij eind 2018 moest vertrekken.

Een jonge Japanse vrouw genaamd Yuki Tsunoda verdient een salaris waar de meeste mensen op 21-jarige leeftijd alleen maar van kunnen dromen. Ondanks dit duizelingwekkende aantal verdienen Japanse coureurs gemiddeld minder dan enig ander F1-team. We denken echter nog steeds dat hij slaapt, want dat bedrag is heerlijk en wordt jaarlijks op je rekening gestort. Mogelijk is hij dit jaar weer de vertegenwoordiger van Alpha Tauri.

Hoewel Nyck de Vries het jaar ervoor net de Formule 2-titel had gewonnen, koos hij ervoor om niet door te gaan naar de Formule 1 en in plaats daarvan voor Mercedes te gaan rijden in het Formule E-kampioenschap. Toen De Vries op een lager niveau racete, moest hij het opnemen tegen veel coureurs die nu vaste klanten zijn in de Formule 1. Charles Leclerc is zonder twijfel de meest formidabele racerivaal die De Vries ooit heeft gezien. Aanpassingsvermogen wordt vaak genoemd als een sterk punt van dit product.

In 2008 nam hij op 13-jarige leeftijd deel aan karting voor het Chiesa Corse Zanardi Team. Hij sloot zich aan bij het talentteam van McLaren nadat hij veel titels had verzameld. De Nederlandse coureur nam vervolgens deel aan Formule Renault-, GP3- en Formule 2-competities. Hij reed dat jaar ook in de 24 uur van Le Mans, ter vervanging van Philippe Cimadomo, een 62-jarige Fransman die meerdere ongevallen had gehad.

Onze held, Max Verstappen, racen op zijn gloednieuwe zachte banden, haalde Lewis Hamilton in, racen op zijn oude medium banden, in de allerlaatste ronde van de geweldige finale die plaatsvond op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, en we kunnen hoop alleen dat de meeste mensen er weer bovenop zijn gekomen.

Nyck De Vries Vermogen
Nyck De Vries Vermogen

Daniel Ricciardo blijft bij Renault, terwijl Esteban Ocon Nico Hulkenberg zal vervangen. De teammanager, Cyril Abiteboul, is teleurgesteld dat de toekomstige F2-kampioen niet promoveert. Zoals al vaker is gezegd, zijn er onvoldoende zitplaatsen beschikbaar. In de Formule 1 strijden slechts tien teams. Het perfecte getal ligt ergens rond de twaalf. Daarna kun je je vaardigheden ten volle laten zien. Ze bevinden zich tussen een rots en een harde plek. “