Ola Salos Fru

Ola Salos Fru ^ Rolf Ola Salo Svensson är en svensk rocksångare, låtskrivare och kompositör. Han föddes den 19 februari 1977 i Grytnas församling som ligger inom Avesta kommun. Han heter Rolf Ola Anders Svensson. Mitt mål har alltid varit att hitta en balans mellan dessa två tillvaronssfärer och att skapa konst som är både banbrytande och lättillgänglig på samma gång.

Ola Salos Fru
Ola Salos Fru

Jag har alltid varit fascinerad av föreställningar som en form av konstnärligt uttryck. När Arken äntligen kom var det lite konstigt. Trots att vi var ett alternativt band hade vi fortfarande alla dessa inslag av uppträdande och scenklädsel.

Hans mest anmärkningsvärda roll var den som huvudsångare och frontman för The Ark, under vilken tid han också fungerade som bandets främsta låtskrivare och kompositör.

Det krävs en dåre för att hålla sig frisk. “Calleth you, cometh in” och “The Worried King” är bara några exempel på bandet The Arks mästerverk med hans röst. Hans röst har förevigats i dessa låtar.

Den här nyare låten vann Melodifestivalen 2007. När vi träffades första gången gick vi båda igenom en fas där vi lade stor vikt vid vår individualitet. Under sitt besök på “Renées brygga” delade skådespelaren med publiken att varje dag känns som att det borde vara julafton.

Det har faktiskt gått en hel del sedan dess. Varje morgon när jag går upp och ser mina döttrar, vilket händer regelbundet, antingen för att de väcker mig eller för att jag ofta går upp och ser dem när jag vaknar, i sändningen sa han att det får honom att känna att det är min födelsedag och sedan lade han till:

När jag tar på mig dem på natten får jag alltid känslan av att det är julafton. På grund av de två verkar det som om varje dag är både min födelsedag och julafton.

Som ett direkt resultat av detta försökte vi inte ens starta ett förhållande då. Enligt vad han delade med Ica-budbäraren är det möjligt att vi hade en känsla av att situationen skulle bli för svår, för snabbt. Bandet presterade inte så bra som förväntat och slutade på 18:e plats.

Ola Salo debuterade för snart tjugo år sedan som en flamboyant sångare och frontman för bandet The Ark, som var mycket framgångsrikt på den tiden.

Ola Salos Fru
Ola Salos Fru

Bandet var tillräckligt framgångsrikt för att släppa ett antal singlar och ta förstaplatsen i Melodifestivalen innan det upplöstes i september 2011. Ola jobbar fortfarande hårt för att hålla den diskografi han byggt upp medan bandet var aktivt uppdaterat och i bra form.

Att bara komma på något nytt räcker inte längre. Folk blir allt mer intresserade av att höra sångerna jag har skrivit med tiden. Han hävdar att han inte längre är en innovatör utan snarare en vårdare som sköter trädgården. Han säger detta vid flera tillfällen.

1998 fick Ola Salo ett slumpmässigt möte med Anneli Pekulo, som senare skulle bli hans fru. Å andra sidan hade han inte den minsta aning om att de skulle sluta gifta sig i framtiden.

Vi dejtade bara en kort tid, men vi blev snabbt så goda vänner att vi inte kunde ta mod till oss att fortsätta med något. Istället för att vara romantiska partners tillbringade vi åtta år som bästa vänner. Sedan kom vi fram till att när vi var i ett förhållande med någon annan så var det alltid komplikationer. Vår vänskap utvecklades så småningom till kärlek mellan oss.

Ola Salos karriär består dock av mycket mer än att bara spela Mellovinsten. Sedan The Ark bröt upp har han varit en framgångsrik soloartist i några år och har gjort många fantastiska saker i den rollen.

Det har faktiskt gått en hel del sedan dess. Varje morgon när jag går upp och ser mina döttrar, vilket händer regelbundet, antingen för att de väcker mig eller för att jag ofta går upp och ser dem när jag vaknar, i sändningen sa han att det får honom att känna att det är min födelsedag och sedan lade han till:

Ola Salo längtade efter sin fars kärlek och godkännande ända sedan han var en ung pojke. “Som präst var Jesus i centrum för hans uppmärksamhet hela tiden.” Mitt liv i kyrkan verkade ganska trist för mig, men monotonin tvingade mig att utveckla min kreativa sida. “Ola inleder 2019 med sitt första stora framträdande och ett firande av sin närmaste vän och blivande fru, Anneli, och deras tioåriga bröllopsdag.

Ola Salos Fru
Ola Salos Fru

Under sitt besök på “Renées brygga” delade skådespelaren med publiken att varje dag känns som att det borde vara julafton. När jag tar på mig dem på natten får jag alltid känslan av att det är julafton. På grund av de två verkar det som om varje dag är både min födelsedag och julafton.