Oliver Hunt Ex Flickvän

Oliver Hunt Ex Flickvän;- Sedan de först träffades på Temptation Island 2017, har Oliver Hunt, 26, varit i ett förhållande med Antonija Mandir, 25. Medan de spelade in programmet, stötte han på sin ex-flickvän, Denise Desmond, som nu är 31 år gammal. Denise och Oliver bröt upp efter att de fick ett barn tillsammans men innan de skilde sig.

Oliver Hunt Ex Flickvän
Oliver Hunt Ex Flickvän

För bara ett år sedan fick allmänheten veta om Antonija och Olivers förhållande för första gången. Enligt tidigare rapporter från Nyheter24 var Denises reaktion på affären rasande eftersom hon hade intrycket att hon och Antonija var vänner.

Det var i tisdags som Antonija Mandir delade en serie berättelser på Instagram, där hon lät sina följare veta att hon delade en intim måltid med en mycket viktig person. Antonija hade fått en ballong, en outfit och ett kort tidigare samma kväll, som alla hade följande meddelande: “Klockan 19:00 kommer en taxi och tar dig hem. Var snälla redo. Vi behöver inte vänta länge att komma ikapp.

Åtminstone när det gäller Instagram, där Oliver håller en ganska aktiv närvaro. På Twitter är han känd av handtaget @oliverhunt, och han har mer än 30 000 personer som följer honom där. Denise Desmond och Oliver Hunt lärde känna varandra när de arbetade på Kanal 5:s Temptation Island.

Hösten 2017 bjöd showen in fyra par att tävla, vilket satte deras relationer på det ultimata testet. Skulle deras affärsrelation kunna överleva frestelsens lockelse? Oliver Hunt hade inte ett tidigare förhållande med Kristina Hunt vid den tiden.

Kristina tog beslutet att bryta sin relation med Oliver så fort han började chatta med singelgästen Denise Desmond i hans show. Oliver hade dejtat Denise Desmond tidigare.

“Det är en omständighet som gör att jag känner mig olycklig dagligen på grund av att det är så obekvämt och svårt.” Jag har stora förhoppningar om att vi ska kunna samarbeta med varandra i så stor utsträckning som möjligt och göra livet enklare för alla. Med det sagt är det läget. Det är extremt störande.

Denise, å andra sidan, tycker att hennes dotter är det enskilt viktigaste som någonsin har hänt henne. Antonija, å andra sidan, säger att hon, Denise, Oliver och Jack bara är tillfälliga vänner.

Saker och ting började värmas upp igen efter att Denise var värd för en frågestund under helgen. Hon svarade på förfrågningarna från hennes hängivna anhängare. Antonija vet redan att Denise är arg på henne för att hon lagt upp bilder och videor på Denises dotter på sociala medier.

En annan kommentar som gjordes under frågestunden var att anledningen till att talaren ansåg att situationen var besvärlig med Leonas pappa och hennes pojkvän var att de inte kom bortom henne. Till Denises försvar hävdar han att hon gick till honom, inte Denise.

På grund av svårigheterna att kommunicera med oss ​​kan det vara utmanande att arbeta med oss. Däremot fortsätter jag att ha hopp och lita på att det kommer att bli bättre. Å andra sidan är detta inte läget. “Denise hävdar att det inte har något att göra med hur hon känner inför situationen.”

Oliver Hunt Ex Flickvän
Oliver Hunt Ex Flickvän

Hon uppger sedan att hon har övertalat Oliver och Antonija att inte lägga upp några fotografier eller videor av sin dotter på Antonijas konton i sociala medier, och att hon har ringt båda för att göra det. Hon uppger också att hon inte har lagt ut några bilder eller filmer på deras dotter på sina egna konton. På senare tid har det diskuterats mycket om det är lämpligt för unga att använda sociala medier eller inte.

Antonija säger att Denise borde ha varit där för henne efter att hon gjorde slut med Jack Stengel-Dahl, men Denise känner att hon inte gjorde det hon skulle.

Vem han än träffar är bra för mig så länge de båda är attraktiva kvinnor. För att vara mer specifik är det till Leonas fördel. Man trodde ofta att Antonija och jag var vänner förr i tiden. Hon avslöjade dock nyligen att så inte var fallet. På grund av detta kan det vara lite tråkigt ibland. Hon fortsätter sedan sitt skrivande genom att säga:

“Det får mig att känna mig hemsk att erkänna att jag överöste henne med kärlek och omsorg efter att hon avslutade sitt förhållande med Jack, samtidigt som jag var helt omedveten om att hon redan hade pratat med min exman och hans dotter.” Det är pinsamt, och jag känner mig som en komplett idiot just nu. Å andra sidan vill jag skicka mina varmaste önskningar till var och en av dem, och jag hoppas verkligen att Leona ska vara snäll mot henne. “Hennes svar var en reaktion i form av ett svar.

Denise uttryckte sitt missnöje med påståendet från Antonija, som sa att Denise måste ha varit där för henne efter hennes uppbrott med Jack Stengel-Dahl. Antonija gjorde uttalandet på Instagram.

Jag skäms över det faktum att jag visade henne mycket kärlek och omsorg under veckorna efter hennes uppbrott med Jack, och att jag inte var medveten om att hon redan hade sett min ex-pojkvän och mitt barn under den tiden. Jag mår hemskt över thans. Jag skäms och känner mig bara dum. Ändå hoppas jag att de får ett långt och lyckligt liv tillsammans och ber att hon alltid ska respektera Leona. “Hon reagerade med att skicka ett brev som svar.

“Leonas välbefinnande och tillfredsställelse är det enda jag tänker på just nu.” Eftersom jag har haft samtal med både Leonas pappa och hennes pojkvän är jag medveten om att båda behandlar henne med hänsyn och vänlighet. Det är den aspekten jag lägger mest vikt vid. eftersom vi har ganska olika perspektiv på ett stort antal ämnen. Den här är helt orelaterade till den föregående. ” “Ja, åtminstone för tillfället.

Fraserna “familj och livsstil” är vad han använder för att karaktärisera sig själv i de filmer som han distribuerar i sociala medier och som han också producerar själv. I strömmen brukar han se sin dotter såväl som en inflytelserik person, Antonija Mandir. De som kom för att besöka henne på hennes dejt bjöds på ett hisnande panorama och ett glas vin eller två, men det var inte klart vem hon tillbringade kvällen med.

Oliver Hunt Ex Flickvän
Oliver Hunt Ex Flickvän

Följande dag gjorde Instagram-kontot känt som Exonphspoiler förhållandet mellan Antonija och Temptation Island-stjärnan Oliver Hunt allmänt känt. Sedan profilernas datum har de två varit med i varandras berättelser, både när de var ute och åt middag och hemma i Antonijas bekväma lägenhet.