Omar Souidi Partner

Omar Souidi Partner:- Omar Souidi is een nieuwkomer in de wereld van het BV-management. Zo tekende actrice en presentatrice Nora Gharib onlangs een exclusief contract met Tribune 2 Management. Hij werkt samen met zijn broer Mounir als co-directeur van Tribune 2. Het ziet er goed uit voor de ambitieuze doelstellingen. “Er zijn veel verschillende gesprekken gaande, zelfs met jongens die al wereldwijd hebben gescoord.”

Omar Souidi Partner
Omar Souidi Partner

Omar Souidi heeft een memoires geschreven met de titel “Pijn maakt je ontwikkelen” over zijn levenservaringen. Verhalen van een in toga geklede bandiet Lees Vandaag om meer te weten te komen over de inspiratie achter dit verhaal. Dit is geen memoires, maar eerder een verslag over de huidige stand van zaken.

Het eerste hoofdstuk is hartverscheurend omdat het gaat over de zoon van de auteur, Aymeric, die drie jaar geleden stierf, kort na de geboorte. Omdat ‘alles in het boek van hieruit moest worden geïnterpreteerd’, ‘omdat het mijn leven raakte’ en ‘omdat het mijn leven veranderde’, was het boek volgens Omar de enige logische keuze.

Het schrijven van dit hoofdstuk bleek het moeilijkst te zijn, maar het werd uiteindelijk heel rustgevend. Hij vond het een passende manier om zijn kind te herinneren, ook al zou niemand zo’n tragische gebeurtenis ooit kunnen vergeten. Ondanks de moeilijkheid om zijn emoties te uiten, bracht het hem grote vreugde. Maar ik denk dat er een eerlijk onderzoek is gedaan naar de zaak van mijn zoon. De eerste reacties op het boek waren zeer bemoedigend.

Naast leden van de elite van het land van de criminele underground, vormen straatbendes, bakkerijen en mensen met een extreem gevoel voor stijl hun klantenkring. Hun gevoel voor stijl grenst aan het belachelijk extravagante. De twee broers, Mounir (41 jaar) en Omar (35 jaar), die ook strafrechtadvocaten zijn en bekend staan ​​om hun openhartigheid, zijn de Souidis. Het zijn experts die er alles aan doen om hun vakgebied te ontdoen van enige slepende twijfel.

Omar Souidi werd aanvankelijk aan de wereld blootgesteld via een opmerkelijk interview dat verscheen in het 2016-nummer van The Appointment. Hij treedt op als raadsman van de voormalige stafchef van Bart De Wever in hun rechtszaak tegen Apache en Land Invest-Group. Wat vindt hij van dit interview nu de tijd is verstreken? Hij vertelt Danira dat het boek een momentopname is die hij vandaag probeert te begrijpen.

Omar Souidi Partner

In 2017 verwoestte het onverwachte overlijden van Souidi’s zoon Aymeric het hele gezin. Een voetbalshirt van Real Madrid met de naam van zijn zoon op de achterkant hangt in zijn kantoor en dient als dagelijkse herinnering aan deze waarheid. Hij zegt dat de dood van een kind het moeilijkste is wat iemand emotioneel kan doormaken. De trui is het meest betekenisvolle cadeau dat ik ooit heb gekregen, omdat hij is gebreid door veel mensen om wie ik geef.

Tot enkele maanden voor zijn dood was Aymeric nog te vinden in het stadion van Real Madrid. Ik herinner me dat ik destijds dacht dat het een uitgemaakte zaak was dat hij die trui zou aantrekken en zijn rechtmatige positie op dat veld naast de groten zou innemen. Maar ik had niet verwacht dat hij zo snel een ster zou worden.

Souidi’s leven was ongelooflijk uitdagend na de dood van zijn zoon. Toch moet je je best doen om vooruit te komen, want dat is wel nodig. Ik beloofde Aymeric op zijn begrafenis dat ik vreugde zou vinden in elke nieuwe dag. De investering van tijd en energie is gerechtvaardigd; hij verdient het. Het is nu aan mij om te proberen voor twee mensen te zorgen.

Omar heeft wijselijk de kant van eervolle actie gekozen. Als je opgroeit in een van die buurten van Deurne-Zuid, krijg je dagelijks kansen op een crimineel leven. Veel van zijn beste vrienden zijn tevreden klanten van zijn bedrijf geworden. Ze kennen Omar, vertrouwen hem en hebben hem aangemoedigd in zijn streven naar een carrière in de rechten.

Omdat ‘alles in het boek van hieruit moest worden geïnterpreteerd’, ‘omdat het mijn leven raakte’ en ‘omdat het mijn leven veranderde’, was het boek volgens Omar de enige logische keuze. Het schrijven van dit hoofdstuk bleek het moeilijkst te zijn, maar het werd uiteindelijk heel rustgevend. Hij vond het een passende manier om zijn kind te herinneren, ook al zou niemand zo’n tragische gebeurtenis ooit kunnen vergeten. Ondanks de moeilijkheid om zijn emoties te uiten, bracht het hem grote vreugde.

Omar Souidi Partner
Omar Souidi Partner

Als gevolg hiervan is de strijd om de hegemonie over de cocaïnehandel van de stad vanuit de schaduw naar de open straten van Antwerpen verplaatst. De advocatenbroers Mounir en Omar Souidi zijn geen onbekenden in de samenleving. Zware jongens die vaak drugsscènes bezoeken, zijn een constante overlast aan hun deur. De verteller zei: “Het is geen geheim dat we veel mensen redden uit de hoogste regionen van de criminele onderwereld.”