Rapper Donnie Vriendin

Rapper Donnie Vriendin ^ Als getrouwd stel zijn Donnie en Lois in totaal acht jaar samen. Suse vraagt ​​of hij meteen het gevoel had dat zij degene was op het moment dat hij haar zag. We waren vanaf het begin van onze relatie met elkaar verweven. Ik weet niet zeker of je dat kunt zeggen van iemand die je net hebt ontmoet. “

Rapper Donnie Vriendin
Rapper Donnie Vriendin

En ik kan altijd op haar steun rekenen. De manier waarop ik in elkaar zit is haar bekend. En het is belangrijk om die basis te hebben. We zijn net twee mensen die tegelijkertijd darten. Een ander spreekwoord is “twee handen op één buik”, wat in wezen hetzelfde betekent.

Maradonnie heeft haar roots in Nederland, maar ze heeft ook Zweedse voorouders. Dankzij DJVT’s Vjèze Fur kon hij een relatie opbouwen met het platenlabel Microwave Music. De mixtape getiteld “Leipie van het plein”, die Donnie in 2014 als soloartiest onder de naam uitbracht, was het eerste project waar hij aan meewerkte.

De hiphopartiest Donnie noemt zichzelf een ‘parttime rapkind’ en een ‘fulltime vader’. Liesbeth Staats bezoekt hem om te informeren naar de middelen waarmee hij dit doel bereikt. In de maand augustus wordt het tweede kind van rapper Donnie geboren.

Deze aankondiging deed hij vorige week. Ook al weet hij nog niet of zijn kind een jongen of een meisje zal worden, hij kan niet wachten om een ​​van beiden te zien. “Het is het mooiste wat er is”, zegt de rapper met een brede grijns.

Tegen RTL Boulevard laat hij weten onverschillig te zijn of de baby een jongen of een meisje wordt. Ze zijn allebei best mooi en we kunnen niet wachten om ze persoonlijk te ontmoeten, omdat ze zo lief zijn.

De rapper Donnie en zijn vriendin Los zijn een gezin van twee geworden met de geboorte van hun zoon Odin, die nu twee jaar oud is. De rapper uit zijn opwinding over het vooruitzicht ouder te worden van zijn ongeboren kind door te zeggen dat hij niet kan wachten. “Odin mikt al op de buik”, zegt de kunstenaar bij de beschrijving van het werk. “Baby, baby, baby,” kirt hij keer op keer. Als gevolg hiervan antwoordt het kind:

Donnie treedt voorlopig op als de primaire verzorger van zijn zoon, ondanks het feit dat zijn zoon onlangs vader is geworden. De verliefdheid die hij heeft op een fulltime werknemer wordt door hem beantwoord. “Als je een artiest bent die gewend is veel tijd buitenshuis door te brengen, zullen jij en je partner een plan moeten bedenken voordat je vertrekt.”

Als ik om vijf uur ‘s ochtends thuiskom, moet ik om zeven uur opstaan ​​om hem een ​​fles te geven, dus ik ga gewoon meteen naar bed in plaats van laat op te blijven. We zullen ons doel bereiken door samen te werken. We zijn allebei vrij om op dezelfde manier door te gaan als we zijn geweest.

Daarvoor had hij onder de artiestennaam Young Kermit samengewerkt met een aantal andere artiesten, waaronder Lange Frans. Op 2 februari verwelkomde het echtpaar dat van plan was een gezin te stichten hun eerste kind, Odin, op de wereld. Aan de andere kant is informatie over Lois, zijn geliefde, nog steeds schaars.

Rapper Donnie Vriendin

Suse beschouwt je als een ‘burgerlijke rapper’

Ondanks dat het misschien oubollig klinkt, ben ik nu wakkerder dan ooit tevoren. “Er zijn veel dingen in mij veranderd.” De zanger rapte dat alles draait om “die kleine in eerste instantie”.

Dit is de derde keer dat Donnie met Frans samenwerkt, in de voetsporen van zijn eerdere werk met Frans Bauer en Lange Frans. Dit specifieke project markeert Donnie’s derde samenwerking met Frans.

Donnie zegt dat hij zou willen dat zijn vader op een gegeven moment langskomt. Dat is echter helemaal geen probleem. Ik heb goede hoop dat hij een geweldige tijd heeft in Zweden. Bovendien kan ik niet verdrietig zijn over iets dat ik nooit heb gehad.

Suse heeft hierdoor een nieuwe en unieke ervaring. Haar moeder stierf toen ze 13 jaar oud was. Ik heb geen idee hoe het is om een ​​moeder te hebben nu ik volwassen ben, maar de gedachte er een te hebben is iets wat ik mis. Als ik zie hoe andere mensen met hun moeder omgaan, moet ik denken aan mijn eigen moeder, van wie ik vaak zou willen dat ik ze beter had gekend.

Lois is niet erg bekend bij de meeste mensen in de wereld. Op Donnie’s Instagram-account wordt ze bijvoorbeeld niet getagd op de (spaarzame) foto’s van haar vriendin. Naar ons beste vermogen blijkt het een lieftallige jongedame te zijn van ongeveer dezelfde leeftijd als Maradonnie.

Begin dit jaar verwelkomden rapper Donnie en zijn oude partner, Lois, hun eerste kind samen. Ons kind, Odin, van 10 maanden oud, doet het heel goed. In het KRO-NCRV-programma ‘Waarom werken vrouwen niet?’ hij bespreekt openhartig de manieren waarop vader worden zijn leven heeft beïnvloed.

Donnie wordt door Suse gevraagd waarom hij zo’n aanwezige vader wil zijn, aangezien Suse’s eigen vader niet bij zijn leven betrokken was. Ondanks het feit dat mijn moeder, grootmoeder en tante het grootste deel van het werk deden dat bij mijn opvoeding kwam kijken, denk ik daar niet zo over. Om eerlijk te zijn, alles wat we wilden was een kind. Zelfs als ik niet succesvol zou zijn, zou ik niet denken dat ik slechter zou kunnen presteren dan mijn vader.

Daarom weet Donnie’s grootvader dat zijn kleinzoon bestaat

Ik stuurde hem een ​​bericht op zijn telefoon om hem te laten weten dat hij opa zou worden. Hij is Zweeds en woont ook in Zweden. Toen ik hem terug sms’te, was het enige wat hij als reactie zei ‘geweldig’. Nadat er enige tijd verstreken was, stuurde ik hem nog een foto van Odin via e-mail. Ik opende mijn inbox om een ​​bericht van hem te zien dat eenvoudigweg zei: “Mooie baby.”

Na de aankoop van hun eerste woning in het najaar van 2019, verwelkomden Donnie en Lois hun zoon Odin in het voorjaar van 2020. Het opleiden van hun kinderen is een veelvoorkomende reden voor nieuwe vaders om sociale media te gebruiken, en dit specifieke voorbeeld is niet een uitzondering: “De taal van valuta heeft niet de juiste spelling.”

Rapper Donnie Vriendin
Rapper Donnie Vriendin

De prestatie van Maradonnie is slechts een van de vele, aangezien hij vorig jaar ook een zoon verwelkomde die de naam Odin kreeg. Dankzij Lois slaagde hij erin dit doel te bereiken.