Rowan Atkinson Död

Rowan Atkinson Död;- Nyheten om skådespelaren Rowan Atkinsons bortgång tidigare i veckan skakade underhållningsindustrin och fans över hela världen. I vilket fall som helst har idén att stjärnan skulle dö i juli 2022 redan avfärdats som en bluff och är bara den senaste i en serie falska rapporter om kändisars död. Skådespelaren som är mest känd för sina roller i tv-programmen Johnny English och Mr. Bean är lyckligtvis fortfarande aktiv i branschen.

Rowan Atkinson Död
Rowan Atkinson Död

Rowan Sebastian Atkinson CBE är en författare, komiker och skådespelare som kommer från Storbritannien (född 6 januari 1955). Mellan åren 1983 och 1989 spelade han titelrollerna i de brittiska sitcomserna Blackadder och Mr. Bean, och mellan åren 1990 och 1995 var han en ledande skådespelare i filmserien Johnny English.

Enligt webbplatsen Hoax Alert är “biffar med dödsfall från kändisar inget nytt på internet”, men “den här är anmärkningsvärd eftersom den lyckades få över 300 000 likes och delningar på kort tid genom att använda några smarta tekniska taktiker.”

För att komma igång kan du hitta en inbäddad video från YouTube på vår webbplats. I videons beskrivning står det att “vid första anblicken verkar det här bara vara ännu en typisk YouTube-video från ett Fox News-program”, men videon är allt annat än vanlig.

Trots att anklagelserna visade sig vara felaktiga var folk på sociala medier snabba med att uttrycka sin respekt för John Cleese, som spelade Mr. Bean och Blackadder.

Rowan Atkinson, en brittisk skådespelare, skadades i en bilolycka och vårdas för närvarande på sjukhus för sina skador. Som rapporterats av BBC körde Atkinson sitt sportfordon nära Peterborough i östra England när han kolliderade med ett träd och en lyktstolpe. Han fick skador till följd av olyckan. Skådespelaren lyckades fly den brinnande bilen med endast en lindrig skada på axeln, trots att fordonet fattade eld.

Rowan Atkinson är kanske mest känd för sina framträdanden i tv-programmen Mr. Bean och Blackadder, i vilka han spelade huvudrollen i båda. Den kommande hösten släpps en helt ny film med en hemlig agent med kodnamnet “Johnny English”. “Mr. Bean”, den mest kända serieserien i världen, har haft ett större inflytande på humorns värld än nästan någon annan under de senaste tio åren.

Rowan Atkinson blev först bekant med SunetraSastra på 1980-talet när han arbetade för BBC som kosmetikakonstnär. Paret knöt knuten i februari 1990. Som en direkt följd av Sunetra och Rowans förening, togs två barn, Ben Atkinson och Lily Sastra, till världen. De hade varit gifta i nästan 24 år när de bestämde sig för att avsluta sitt förhållande 2014, och skilsmässan slutfördes 2015.

Rowan Atkinson Död
Rowan Atkinson Död

Rowan Atkinson och Louise Ford hade varit i ett engagerat förhållande sedan 2014, då tillkännagivandet gjordes att de väntade sitt första barn tillsammans i december 2017. Vid tidpunkten för tillkännagivandet var det känt att Rowan Atkinson och Louise Ford väntade deras första barn tillsammans.

Britten kan få kontakt med sin publik inte bara genom sina ord utan också genom sina rörelser och gester. Rowan Atkinson har vunnit människors hjärtan över hela världen med sin roliga persona och en kostym som aldrig ser ut att förändras.

Rowan Atkinson har gjort det ganska bra för sig själv i underhållningsbranschen, som är en där man kan tjäna mycket pengar. Det uppskattas att Storbritannien har ett nettovärde på mer än 130 miljoner dollar.

Rowan har ett körkort som gäller för både C och E kategorier och en samling racerbilar, varav ett är en Renault 5 GT Turbo. Han är också den stolta ägaren till en mycket sällsynt McLaren F1 och en Aston Martin V8 Zagato, som han kraschade 2001 vid en sammankomst av bilälskare.

Spekulationerna om att Rowan Atkinson hade gått bort började cirkulera på tisdagen, efter att en Facebook-sida som ägnades åt skådespelaren fick mer än en miljon “gilla-markeringar”. Det finns en chans att sidan “Om” på den brittiske skådespelaren Michael Caines hemsida berättar sanningen om hur han dog.

“Vår mycket älskade skådespelare Rowan Atkinson lämnade denna värld på tisdagsmorgonen (5 juli 2022) vid ungefär elvatiden på morgonen Eastern Time.” Han föddes i Newcastle upon Tyne den 6 januari 1955, men han är mest känd för sin skildring som Rowan Atkinson. Hans födelsedag är den 6 januari. Han kommer att leva vidare i våra minnen och i våra hjärtan för alltid. Om du vill visa ditt stöd och sympatier, vänligen lämna en kommentar och gilla denna sida.

När fyrverkeriet släpptes av på bakgården berättade Charlene, en mamma till tre små barn, för tidningen att hela deras hem började skaka. Charlene är 35 år gammal. När hon först hörde bråket utbrast hon: “Herregud, ryssarna är här”, och hon syftade på inkräktarna från det landet.

En av taxichaufförerna i staden uppgav att bommarna var riktigt höga. Under den tiden var jag under intryck av att ryssarna hade bombat vår plats. När vi kom hem blev våra hundar helt galna och kunde ses av alla runt omkring dem som tävlade i cirklar i det oändliga.

Någon annan tillade, “Jag kan inte tro att någon skulle hitta på en falsk rapport som hävdar att Rowan Atkinson har dött”, och de skrev det i sin kommentar. Vem fan skulle göra något sånt? Standard Online har kontaktat de byråer som representerar Atkinson för att få ett uttalande från dem.

Helen Mirren, en skådespelerska från Storbritannien, var en gång målet för ett praktiskt skämt. Av misstag sades det att han hade tagit livet av sig i juli 2016, efter att ha “kämpat med svår depression”.

Du kommer att känna dig helt livrädd när du ser hans ansikte. Det är fantastiskt att veta att den här välkända brittiska komikern, som föddes den 5 januari 1955 i Newcastle upon Tyne, England, har två examina i elektroteknik. Detta faktum avslöjades i en nyligen intervju med komikern.

Rowan Atkinson Död
Rowan Atkinson Död

Medan han fortfarande var student i Oxford gjorde han sitt första framträdande på Edinburgh Festival Fringe. Atkinson blev en välkänd figur efter att ha vunnit BAFTA-priset för bästa underhållningsprestation för sitt arbete på BBCs sketchkomedishow Not the Nine O’Clock News (1979–1982). Han gjorde också en cameo i filmen The Secret Policeman’s Ball (1979).