Sanna Nielsen Gravid

Sanna Nielsen Gravid;- Sanna Nielsen som är 36 år och Joakim Ramsell som är 49 år har blivit föräldrar till en dotter. Det unga paret, som båda bara är 13 år gamla, firade sitt första barns födelse i söndags. På mors dag i maj meddelade Sanna Nielsen, som är 36 år, och Joakim Ramsell, som är 49 år, att de väntar barn tillsammans.

Sanna Nielsen Gravid
Sanna Nielsen Gravid

“Den del av Drummer Boy som jag gillade mest var när du stod vid sidan av scenen och hejade på din mamma och pappa när de uppträdde.” Efter att jag avslutat uppträdandet och snabbt tagit av mig scenkläderna var det första jag gjorde att springa fram till dig och ge dig en passionerad hacka på läpparna”, skriver Sanna och fortsätter sedan med att säga:

Genom ett Instagram-inlägg på mors dag fick Sanna Nielsen beskedet att hon väntade barn. Sanna har varit tillsammans med mannen som har blivit hennes livs kärlek, Joakim Ramsell, de senaste tretton åren, och han är pappa till hennes barn. Sanna och Joakim blev först bekanta med varandra när Joakim gick med i Sannas band och började spela gitarr.

Till att börja med tror jag att det var bäst att vi först arbetade tillsammans för att bli bekanta med varandra. Vi har alltid kunnat få saker gjorda eftersom vi sätter högt i tak för oss själva och är beredda att trampa på varandra när vi gör något fel.

Sanna Nielsen har gjort klart för Allas att öppen kommunikation och ärlighet är mycket viktigt, inte bara i deras personliga relationer utan även i deras arbetsrelationer. Barn har alltid haft en mycket speciell plats i mitt hjärta, och det har inte förändrats under mitt liv. Jag har flera syskonbarn och några av dem har valt mig till deras gudmor.

Sanna Nielsen är en av ytterst få svenska sångare som har funnit berömmelse på en global skala i så ung ålder. Hon började delta i talangevenemang när hon var sju år gammal, och ryktet om hennes exceptionella sångförmåga spred sig omedelbart.

1996, när hon bara var elva år gammal, var låten “Till en fgel” som hon var tvungen att framföra “Till en fgel”. Denna föreställning blev början på Sannas karriär som sångerska och som tv-personlighet. Med den låten blev Sanna den yngsta artisten i Sveriges historia som någonsin nått etta.

Redan 2013 sa hon att även om det har varit “så många fantastiska äventyr som jag har upplevt och har framför mig”, är det “alldeles största och finaste äventyret” att jag kommer att bli mamman till vårt lilla mirakel.

Sanna Nielsen Gravid
Sanna Nielsen Gravid

2008 korsade Sanna Nielsen och Joakim Ramsell först när han ledde hennes band, och de två har haft ett förhållande sedan dess. Hon förlovade sig för första gången i Las Vegas 2006, och hon och hennes fästman bodde i Lidingö, utanför Stockholm, tills de separerade 2008.

Joakim Ramsell är hennes älskare och partner, och de två delar bostad i Rsta, en förort till Stockholm. Eftersom Ramsell gick med på att vara enhetens präst lärde han och hon känna varandra.

“Jag håller det här fotografiet och de minnen som det skildrar varmt om hjärtat. Du har vunnit min största respekt. Eftersom detta är både din första jul som barn och min första jul som mamma, är det självklart att du är den mest värdefulla gåva vi någonsin skulle kunna få.

Förra söndagen födde Sanna en frisk pojke. Expressen får ett sms från Lotta Liljefjall där hon säger “Vi mår fantastiskt båda två!” Eftersom din kropp redan verkar visa sin ålder kommer folk alltid att fråga dig: “När ska jag skaffa barn?” och “Är det inte dags nu?” Jag har upptäckt att så är fallet oavsett din ålder.

Därför, för att minska mängden press du är under, vill du ha förmågan att fatta dina egna beslut. Utöver det uppger hon i programmet att hon varit ganska ödmjuk inför att de inte har barn.

Sångerskan meddelade på Instagram på mors dag i maj att hon och hennes sambo, Joakim Ramsell, 49, väntade sitt första barn tillsammans. Det här blir parets första barn. Även om jag inte är riktigt säker på vad jag ger mig in på just nu, kan jag säga att den här kommer att lära mig mycket om hur man navigerar på livets väg.

Det har varit en fantastisk resa hittills, men det största äventyret av allt är på väg att börja: jag ska bli mamma till vårt lilla mirakel när han eller hon kommer. ” Författaren till stycket skriver, “Då,”

Om du kan följa en annan persons liv och vara en del av deras resa från första början, samt om du kan erbjuda uppmuntran och stöd till dem på vägen, är det en fantastisk upplevelse.

Enligt vad hon skrev på Instagram är hennes största och underbaraste äventyr att vara mamma till vårt lilla mirakel. Hon skrev följande i sin dagbok: “Så många otroliga äventyr jag har haft och fortfarande har framför mig.”

Programledaren för “Allsng på Skansen” tog slutligen beslutet att dölja sin graviditet för det programmets publik. I artikeln “Nyhetsmorgon” konstaterar Sanna Nielsen att att vara gravid är en “mycket personlig upplevelse”, trots att hon ger en antydan som hur långt hon är i sin graviditet.

Sanna Nielsen Gravid
Sanna Nielsen Gravid

Det pågår en hel del aktivitet både i och utanför kroppen, såväl som i framtiden. Att kunna jobba samtidigt som jag mår bra av det är en annan sak jag är tacksam för. Att kunna leva som jag ville och samtidigt kunna arbeta är ännu en sak jag också är tacksam för.