Sanne Salomonsen Sjuk

Sanne Salomonsen Sjuk;- 1972 var året då Hennes släppte sina första skidor. Från 1980 till 1985 var hon främst aktiv med bandet Sneakers. Hon hade en roll i filmen Smugglarkungen 1984, där hon spelade den kvinnliga huvudkaraktären, och hon hade även en roll i filmen Svindlande affarer samma år. Hon hade en hit med låten “Den I Elsker” 1988, men hon blev till slut slagen av en Grammis.

Sanne Salomonsen Sjuk
Sanne Salomonsen Sjuk

Sanne Salomonsen tävlade i Melodifestivalen 2005 med låten “Higher Ground”, som slutade på andra plats i finalen. 2015 tävlade hon i Melodifestivalen med Marie Bergman, men de kunde inte ta sig förbi första omgången och hamnade på sista plats totalt i tävlingen.

En kvinna vid namn Sanne Salomonsen, som är 50 år, är i kritiskt tillstånd. Konstnären får just nu behandling på en anläggning strax utanför Köpenhamn efter att ha haft en stroke. En del av hennes ansikte och en av hennes armar är förlamade, enligt exmaken Mats Ronanders uttalande till Aftonbladet.

Hon hävdar att den blodpropp i hjärnan som drabbade henne för nästan åtta år sedan har läkt henne fullständigt och att hon är vid perfekt hälsa. Men att komma tillbaka hit har varit en utdragen och utmanande process.

När Sanne tvingades flytta från sin bostad i det exklusiva området Charlottenlund, som var på 325 kvadratmeter, till en lägenhet i kvarteret sterbro på bara 60 kvadratmeter, blev hans förutsättningar inte bättre. Den ekonomiskt oroliga banken EBH, som hade lämnat lånet till bostaden, insisterade på att få snabb betalning. Det fanns bara en lösning på detta problem, och det var att fly från området så snabbt som möjligt.

Även om det är mycket folk på det här stället har jag inget emot trängseln eftersom jag bor här själv med mina två hundar. Jag vet verkligen inte om det här kvalificerar sig som rock and roll eller inte… Hon tränade hemma när hon plötsligt blev yr och var tvungen att sluta med det hon gjorde eftersom hon inte kunde fortsätta. Enligt honom växte det så illa att han till slut förstod att hon inte hade något annat val än att ringa ambulans.

Sanne Salomonsen transporterades till Glostrup länssjukhus, beläget i en förort till Köpenhamn, under helgen för att hon skulle få sjukvård. Hennes nära och kära och nära bekanta var under en längre tid oroliga för att hon inte skulle komma levande från sjukhuset.

Mats Ronander hävdar att han på grund av sin oro inte har kunnat slappna av de senaste dagarna och har haft svårt att sova den senaste veckan.

Året därpå upplevde Sannes liv en dramatisk försämring till det sämre. När musikern skulle göra sig redo för sin kommande turné i somras tränade hon på sitt hemmagym när hon plötsligt svimmade på grund av en blodpropp som hade bildats i hennes hjärna.

Sannes anhöriga och vänner fruktade dock det värsta och bad att hon inte skulle klara sig genom denna prövning, trots att Sannes chef fortfarande var närvarande i hennes hem och ambulans kunde tillkallas inom några minuter.

Det är ett mirakel att hon kunde ta sig upp i sina stövlar, men vägen tillbaka har varit lång och svår. Dessutom stod Sanne inför möjligheten att permanent tappa rösten till följd av hjärnpropp, som hon kämpade hårdast för att undvika. Trots det har hon lagt ner mycket arbete för att vara tydlig och ärlig mot publiken.

Sanne Salomonsen Sjuk
Sanne Salomonsen Sjuk

Om du vill bli framgångsrik med något måste du ägna den nödvändiga mängden tid och ansträngning åt det. Jag tvivlade inte på att resten av kvällen inte skulle bestå av annat än sång, sång och mer sång från min sida. Sanne berättade för pressen att hon kände att det var viktigt för henne att “exponera sig” och visa att hon inte presterade på samma nivå som innan hon blev sjuk.

Dessutom stod Sanne inför möjligheten att permanent tappa rösten till följd av hjärnpropp, som hon kämpade hårdast för att undvika. Trots det har hon lagt ner mycket arbete för att vara tydlig och ärlig mot publiken.

Om du vill bli framgångsrik med något måste du ägna den nödvändiga mängden tid och ansträngning åt det. Jag tvivlade inte på att resten av kvällen inte skulle bestå av annat än sång, sång och mer sång från min sida. Sanne berättade för pressen att hon kände att det var viktigt för henne att “exponera sig” och visa att hon inte presterade på samma nivå som innan hon blev sjuk.

Det var tufft för mig att ta mig igenom den där perioden då hela Danmark var ett vittne till allt som pågick. Sanne Salomonsen avslöjade för Se og hr året innan att hon upplevde ständiga känslor av skräck. Året därpå upplevde Sannes liv en dramatisk försämring till det sämre.

När musikern skulle göra sig redo för sin kommande turné i somras jobbade honute på sitt hemmagym när hon plötsligt svimmade på grund av en blodpropp som hade bildats i hennes hjärna. Sannes anhöriga och vänner fruktade dock det värsta och bad att hon inte skulle klara sig genom denna prövning, trots att Sannes chef fortfarande var närvarande i hennes hem och ambulans kunde tillkallas inom några minuter.

Det är ett mirakel att hon kunde ta sig upp i sina stövlar, men vägen tillbaka har varit lång och svår. Under den svåra tiden i mitt liv hade jag hela Danmark som ett vittne till vad jag gick igenom. Hela året som gått har Sanne Salomonsen sagt till Se og hr att hon var “livrädd” hela tiden.

Sanne Salomonsen, en konstnär från Danmark som var 50 år, gick oväntat bort i fredags på grund av en blodpropp som bildades i hans hjärna. Mats Ronander, en svensk rockare som är 52 år, pratade med Aftonbladet om den traumatiska prövning som hans exfru gick igenom.

Hon hade aldrig i sina vildaste fantasier kunnat föreställa sig att musik skulle spela en så viktig roll i hennes liv. För några år sedan var Sanne vid så dålig hälsa att det var tveksamt om hon skulle leva genom att hennes liv hade varit fullspäckat med stora framgångar i mer än 40 år.

Sanne Salomonsen Sjuk
Sanne Salomonsen Sjuk

Sanne kommer att vara en skådespelare i Köpenhamnsproduktionen av musikalen Sanne medan hon är i Sverige för julturnén till Starry, tillsammans med Robin Bengtsson, Jessica Andersson och Anna Bergdendahl, Mendez och andra skådespelare.