Simon Dorante-Day Wikipedia

Simon Dorante-Day Wikipedia:- Simon Dorante-Day betrad deze wereld op 5 april 1966. Hij werd geboren in Gosport, een wijk in Portsmouth. Hij groeide op in Queensland, Australië. Karen en David Day, die in het gebied woonden, namen hem op als pleegkind toen hij acht maanden oud was. Hij is waarschijnlijk verwekt voor het huwelijk van Charles en Diana om gênante situaties te voorkomen. Dorante-Day beweert dat, in tegenstelling tot de wijdverbreide mening, Charles en Camilla elkaar pas ver na het jaar 1970 ontmoetten.

Simon Dorante-Day Wikipedia
Simon Dorante-Day Wikipedia

Simon Dorante-Day, een inwoner van Queensland, beweert al lang het verloren kind te zijn van koning Charles III en Camilla. Dit is volgens hem de realiteit. Nu de koningin is overleden, heeft hij wat eerder niet bekendgemaakte informatie onthuld over de DNA-test die is gebruikt om het vaderschap van de koning vast te stellen.

In tegenstelling tot Camilla, prins Charles en de koningin is Simon Dorante-Day misschien niet zo geliefd bij het publiek. Zijn opzienbarende beweringen over koning Karel III halen echter al jaren de krantenkoppen over de hele wereld.

Dorante vond aanwijzingen dat de connectie tussen prins Charles en Camilla al in 1965 begon. In zijn versie van de gebeurtenissen werd Charles naar Australië verscheept en verdween Camilla gedurende ten minste negen maanden van de Britse sociale media terwijl Charles nog in de baarmoeder was. Charles was op het moment van het incident in Australië.

Ik werd overspoeld met berichten van medeleven nadat ik het droevige nieuws had gedeeld dat mijn grootmoeder, Lilibet, was overleden. Alle vriendelijke woorden, positieve energie en gebeden worden zeer op prijs gesteld.

Een lokaal echtpaar genaamd Karen en David Day besloot zijn adoptieouders te worden toen hij nog maar acht maanden oud was. Zijn biologische grootouders, Winifred en Ernest Bowlden, waren beiden lid van de koninklijke huishouding van de koningin en prins Philip toen hij nog een kind was. Zijn geadopteerde grootouders zijn naar hen vernoemd. Verder werd Ernest Bowlden geëerd met een Imperial Service Award.

Dorante-Day voegde eraan toe dat hij herinneringen heeft aan het bezoeken van talloze huishoudens in de omgeving van Portsmouth toen hij een kind was. Zijn adoptieouders en de politie stonden buiten terwijl hij tijd doorbracht met de vrouw waarvan hij denkt dat het Camilla is.

Dorante-Day beweert dat zijn biologische ouders hem de naam Simon Charles hebben gegeven, wat zijn volledige wettelijke naam is. “Mijn geadopteerde moeder vertelde me dat het behouden van mijn naam, Simon Charles, en mijn middelste naam hetzelfde was, een vereiste was voor de adoptie,” vervolgde hij. “Mijn geadopteerde moeder vertelde me dat het een voorwaarde was voor de adoptie dat mijn naam hetzelfde zou blijven.” Gedurende deze tijd speelde Simon, de goede vriend van Charles en Camilla, een belangrijke rol in hun leven.

Volgens 7news dienden zijn beide geadopteerde grootouders, Winifred en Ernest Bowden, in de koninklijke huishoudens van de koningin en prins Philip. Winifred diende in de koninklijke huishouding, terwijl Ernest in die van prins Philip diende. Ernest Bowden is geëerd met een Imperial Service Award voor zijn toewijding en dienst aan het rijk. Volgens het onderzoek van Dorante en Day begon de eerste serieuze connectie tussen Charles en Camilla in 1965.

Simon Dorante-Day Wikipedia

Dorante vond aanwijzingen dat de connectie tussen prins Charles en Camilla al in 1965 begon. In zijn versie van de gebeurtenissen werd Charles naar Australië verscheept en verdween Camilla gedurende ten minste negen maanden van de Britse sociale media terwijl Charles nog in de baarmoeder was. Charles was op het moment van het incident in Australië.

Eerder onbekende banden zijn gesmeed tussen Camilla en Charles via hun ‘Australische zoon’ Prins Andrew. Desalniettemin zal ik de strijd voor mijn principes niet opgeven, hoe lang de gerechtelijke procedure ook duurt. Het Australische Hooggerechtshof verwees mijn zaak naar de Familierechtbank toen ik een verzoek indiende, en dat zal de komende maanden opnieuw gebeuren.

Sindsdien heeft Dorante-Day duidelijk gemaakt dat hij van plan is de rechtbank te vragen om een ​​DNA-test voor zowel Charles als Camilla, en hij heeft beloofd dat zo snel mogelijk te doen. Tijdens een gesprek met 7News zei hij dat hij en zijn advocaat hadden overwogen de koning aan te klagen. Hij beweerde dat ze dit overwogen hadden.

Hij vertelde de radiopresentatoren: “Echt, er zijn foto’s waarop te zien is dat ze op 25 maart 1965 naar een debutantenbal in Londen gaat, rond de tijd waar hij het over heeft, en ze is duidelijk niet zwanger op die foto’s.”

Zoals hij al geruime tijd tegen iedereen zegt, is hij de zoon van Charles en Camilla. Dorante-Day beweert dat zijn geadopteerde grootmoeder voor koningin Elizabeth werkte. Zijn moeder, zegt hij, vertelde hem dat prins Charles en Camilla zijn echte ouders waren op haar sterfbed.

We weten wel dat Camilla in maart 1965 voor het eerst verscheen in de elitaire sociale kringen van Londen. Charles werd in 1965 vaak gespot in Londen, en hij en Diana werden vaak gezien in dezelfde high-society-spots.

Volgens Dorante-Day lieten prins Charles en Camilla hem ook achter bij het personeel en verwachtten dat ze voor hem zouden zorgen. En hij uitte zijn verdriet over het vertrek van zijn ‘grootmoeder’, koningin Elizabeth. Hij had eerder toegegeven dat hij mislukte in zijn poging om een brief aan de koningin te schrijven en een antwoord van haar te ontvangen.

Zowel de grootmoeder van Dorante-Day, Winifred Bowlden, als haar adoptiegrootvader, Ernest Bowlden, werkten voor de koningin en prins Philip, zoals Dorante-Day beweerde. De dorante-beschuldiging van Day werd ontkracht.

Simon Dorante-Day Wikipedia
Simon Dorante-Day Wikipedia

Maar na de geboorte van mijn kinderen herkenden mijn vrouw Elvianna en ik de overeenkomsten, en het was alsof er weer een puzzelstukje op zijn plaats viel. Desondanks benadruk ik vaak dat er nog tal van andere zaken ontbreken.