Sophie Løhde Gravid

Sophie Løhde Gravid ^ Det var aldrig väntat att det skulle fortsätta så länge. I händelse av en popularitetstävling skulle det vara en dålig idé att stå på chefens sida. En framstående dansk politiker, Sophie Lhde, har gått samman med Ole Palm, en fotbollschef som nyligen fick en av de mest eftertraktade posterna i landet.

Sophie Løhde Gravid
Sophie Løhde Gravid

Sophie Lahde, en 35-årig politiker i Danmark, har gjort sig ett namn i den politiska världen. Lhde har tidigare varit minister för offentlig innovation samt hälso- och äldreminister.

För att slippa sitta framför en kamera som spelade in allt jag gjorde fanns det tillfällen då jag smög ut genom bakdörren till förlikningsanläggningen. Jag hittade en bakutgång och såg till att ha med mig ett par löparskor så att jag när som helst kunde komma bort från mängden.

Kom bort därifrån och gå obemärkt förbi. På grund av detta nådde de ändå en överenskommelse den 28 april. Sophie Lhde och Flemming Vinther, huvudförhandlare för de statsanställda, kunde ställa upp och säga att de nått en uppgörelse som alla var nöjda med.

Sophies hemliga kärleksintresse har sedan en tid tillbaka varit Ole Palm, en 16-årig fotbollsspelare för den anrika Brndby IF-klubben. Det var ett tag sedan vi sågs. Nu anses Palm som en av de viktigaste spelarna i dansk fotboll, efter att ha stigit i graderna.

Styrelsens beslut att utse mig till VD för Brndby IF är en stor ära för mig. Lhdes flickvän sa i en intervju med Brndby IF: “Jag är både exalterad och väldigt motiverad att fortsätta uppdraget att utveckla den starkaste fotbollsgemenskapen i Norden.” Det är ingen hemlighet att klubben har en speciell plats i hennes hjärta. Ingen kan förneka hur mycket hon bryr sig om klubben.

Sophie Lhde, 33, utsågs till minister för företagsinnovation i november; som ett resultat vet hon exakt var hon hittar mig. Jag tror inte det. Så vitt jag vet finns de inte på tegnebraettet just nu, men det är viktigt att identifiera den rätta innan du kan börja höra något sådant.

Att hitta rätt är svårare än att skaffa barn, eftersom politikerna log när de förklarade. Kresten Cornelia, dotter till Brndby IF:s kommersiella direktör Ole Palm, är nu 18 år. Sophies fest initierades av offentliganställda redan i december, vilket ledde till att evenemangsfronter skapades.

Sophie Løhde Gravid
Sophie Løhde Gravid

När du är i en makt- och auktoritetsposition ska du inte få stå på fredagskvällen i rumba-dräkt och framföra lite cha-cha-cha. Det är vad det handlar om för mig. Detta är oacceptabelt enligt min mening. Eftersom jag lägger stor vikt vid vår familjs integritet, vill jag inte att något som inträffar mellan oss ska offentliggöras.

Sophie Lhdes personliga intervju visade sig vara ett minst sagt svårt uppdrag. I verkligheten saknar hon inte tankar; hon pratar om politik i timmar och tycker om det eftersom det fascinerar henne. När det gäller drömmar och ambitioner, om att bevara objektivitet och professionalism.

Privata anekdoter om andras liv tar längre tid att delas. Hon förtjänar också chansen att prata om sitt arbete eftersom hennes CV är fullt av fantastiska prestationer, så vi börjar där.

Sophie Løhde Gravid
Sophie Løhde Gravid

Ett ministeriellt tillkännagivande om skiftande löneutveckling inom den kommersiella och offentliga sektorn föranledde detta svar. Sophie Lhdes ord fick hennes anställda att känna att hon kallade dem bortskämda, så de svarade in natura.