Thierry Baudet Vriendin

Thierry Baudet Vriendin:- Thierry Baudet, een prominente speler in de Franse politiek, wordt algemeen erkend. Hij is geboren op 28 januari 1983 in Nederland. Thierry staat ook bekend om zijn politieke carrière; hij werd in 2017 gekozen in de Tweede Kamer en is daar sindsdien werkzaam. Hij richtte de conservatieve en populistische onderzoeksgroep Forum for Democracy op en was in 2016 leider in het Lagerhuis. Thierry’s voorouders kwamen uit Nederland. Hij en Milo Yiannopoulos waren al bevriend geweest voordat hij in Nederland aan de macht kwam.

Thierry Baudet Vriendin
Thierry Baudet Vriendin

De huidige vriendin van Thierry Baudet is een 25-jarige Nederlandse vrouw genaamd Davide Heijmans. Thierry is 38 jaar oud, dus er is een leeftijdsverschil van 13 jaar tussen hen. Aangezien Thierry’s vriendin freelance fotograaf is, heeft ze veel zelfstandigheid. De mooie foto’s die ze van zichzelf op Instagram plaatst, laten zien dat ze het ook leuk vindt om het onderwerp van foto’s te zijn. We hebben in korte tijd een behoorlijke galerij van Davide’s schoonheid verzameld.

In maart 2021, toen Nederland midden in een landelijk verkiezingsseizoen zat, nodigde tv-presentator Eva Jinek Baudet uit om deel te nemen aan haar praatprogramma. Hij deed zijn uiterste best om het debat te winnen, maar de presentator en een andere gast op de show waren actief gemeen tegen hem. Elk concert wordt afgesloten met een komisch intermezzo ten voordele van het publiek.

Nadat hij stichtend directeur was van Popup University en voorzitter van de onderzoekstank Forum for Democracy, klom hij op naar de functie van partijvoorzitter. Hij is tegen toetreding tot de EU en via het EU-burgerforum heeft hij aangedrongen op een referendum over de associatieovereenkomst van de EU met Oekraïne.

Er is een relatie tussen Thierry Baudet en Davide Heijmans. Hun relatie was lange tijd geheim, maar toen de media erachter kwamen, deelden ze het nieuws met het publiek. Naar eigen zeggen dankt Baudet de goden voor Davide. En als ik heel eerlijk ben, kan ik begrijpen waarom hij zich zo zou gedragen.

Tussen toen en nu is er veel veranderd in het leven van de twee mensen. Davide is al klaar met haar studie psychologie, terwijl Thierry nog probeert te herstellen van de ineenstorting van zijn ooit veelbelovende politieke partij.

Baudet heeft de Hengelo-vrouw een jaar geleden ten huwelijk gevraagd. Via het sociale mediaplatform Instagram informeerde hij zijn volgers over de ontwikkeling. “We zouden willen dat we het langer stil hadden kunnen houden, maar het lijkt erop dat de media er ook van hebben geleerd. In dat geval zouden we de aankondiging liever zelf doen, dus hier is het: ik ga al jaren met Davide om een paar maanden nu, maar we zijn al zo’n twee jaar vrienden. Het is officieel: we zijn verliefd. om actief in te zijn, “zei hij, met een throwback-foto van de twee.”

Thierry Baudet Vriendin

Voordat hij beroemd werd, rondde hij in 2006 zijn opleiding af aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zowel geschiedenis als rechten studeerde. Zijn verdere juridische opleiding culmineerde in een Ph.D. van de Universiteit Leiden. Thierry’s vriend heet Davide. Ook de namen van zijn ouders zijn uniek: Marcel en Beatrijs.

Thierry zag zijn toekomstige vrouw voor het eerst tijdens een conventie in 2016. Ergens in de zomer van 2018 maakte de leider van Forum voor Democratie zijn verloving met Davide bekend. In de afgelopen maanden is de liefde van Thierry en Davide “van de grond gekomen” nadat ze bijna twee jaar om elkaar heen cirkelden, schreef hij op Instagram. Een relatie tussen Davide en ik “liep” nadat we ongeveer twee jaar verkering hadden. “Onze relatie is gebaseerd op liefde en ook actief.”

Een rechter beval hem in 2021 om tweets te verwijderen waarin veiligheidsmaatregelen en de Holocaust werden vergeleken vanwege de beledigende toon van zijn eerdere berichten. Hij mocht ook geen beeldmateriaal gebruiken tijdens het argument dat de Holocaust uitbeeldde. De eis werd zowel door Joodse groepen als door Holocaustoverlevenden gesteld.

Met Davide’s zwangerschap nu op 21 weken, is het paar begonnen te communiceren met hun ongeboren kind. De effecten beginnen nu al door ons te worden gevoeld. Inderdaad, dat is een mooie finishing touch. En de kleur van de ogen is waar Davide het meest om geeft. Ik ben benieuwd om hem te zien zoals hij zichzelf om dezelfde reden ziet. Ik ben benieuwd of hij Thierry’s smaragdgroene ogen deelt. Hoewel ze zelf donkere ogen heeft, suggereert de aanstaande moeder dat blauw een andere mogelijkheid is. , te.”

Wat Baudet ook fascineert, is hoe geheimzinnig het Nederlandse parlement is. Alleen de grote partijleiders zijn algemeen bekend bij het grote publiek. Het publiek hoort zelden van de vele backbenchers die dagelijks in onze naam beslissingen nemen die verstrekkende gevolgen hebben.

In de hoop hier verandering in te brengen, creëerde Baudet in 2007 een website. Op deze website stonden gedetailleerde politieke en persoonlijke biografieën van alle 150 Tweede Kamerleden. Verder interviewde hij ze zelf voor het onderzoek. Gasten van de site kunnen de biografieën en platforms van de politici bekijken, en er is zelfs een “matchmaker”-functie om hen te helpen “uw tuig” te vinden.ht MP.”

Thierry Baudet Vriendin
Thierry Baudet Vriendin

In november 2008 maakte Baudet deel uit van een groep van zes ‘young professionals’ die de Nederlandse staatssecretaris (Maxime Verhagen) vergezelden op een officiële tournee naar Marokko en Algerije. Energie- en hulpbronnenbeheer stonden tijdens de reis naar Algerije centraal in de gesprekken. Na terugkomst uit Marokko schreef Baudet een artikel voor de gewaardeerde Nederlandse krant De Volkskrant over het immigratiebeleid van het land.