Tina Muller Gravid

Tina Muller Gravid;- Tina Müller har inte talat offentligt om den stilige man hon träffade i april föregående år. Hon har dock behållit sin tystnad i ämnet sedan dess. Tina Müller började försöka få ett barn för snart sju år sedan och under hela den tiden använde hon sig av såväl ett donatorägg som donatorspermier. Men när hennes arbetsgivare, Sporten DR, plötsligt flyttade från Köpenhamn till Århus var hon tvungen att börja om på terapin igen, och till slut bestämde hon sig för att sluta gå.

Tina Muller Gravid
Tina Muller Gravid

För flera år sedan var hon uppriktig med tidningen LIV och avslöjade allt. Tina Müller har flyttat tillbaka till Köpenhamn, där hon har inlett ett förhållande med Anders Rud, en medarbetare på DR Sporten som är 12 år gammal. Paret väntar sitt första barn tillsammans till hösten.

Tina Müller har avslöjat på Instagram att hennes sambo, Anders Rud, som jobbar som journalist för DR Sporten, är pappa till deras ofödda barn. Tina Müller har avslöjat att Anders Rud är pappa till deras barn. Hon har “taggat” honom på bilden genom att ta med honom som ett ämne i bilden.

På sitt Instagramkonto avslöjade Tina Müller, som programledare för DR, att hon väntar barn. Den tyska skådespelerskan Tina Müller postade precis ett glädjande uttalande som hon gjorde på Instagram. I den här videon diskuterar hon sitt beslut att skaffa barn.

Tina Müllers status som kvinna som är gravid i fjärde månaden validerades häromdagen när Anders Rud flinade på läpparna och Tina Müller sa med spänning “Vi förväntar oss ett litet mirakel för oktober.”

Enligt vad hon skriver ska DR-programledaren, som är 44 år, och hennes pojkvän uppleva “ett litet mirakel” snart. Ett mål som sportvärden annars hade gett upp är att hon snart för första gången kan använda titeln “mamma”. Detta förväntas ske inom de närmaste månaderna.

Den informationen kunde hon avslöja under en intervju med Magasinet Liv år 2020. Hon uppgav att även om hon alltid velat ha barn så hade hon “inte varit i ett förhållande där vi kom dit.”

Enligt hennes perspektiv härrörde konceptet att jag kunde vilja ha barn från min odödliga tillgivenhet för en viss kille och hoppet om att vi två kanske skulle kunna skapa vad som helst.

Hon studerar just nu på Himmelevgymnasiet inför studentexamen. Hon gick i skolan vid Köpenhamns universitet, där hon också tog en kandidatexamen i danska och ett certifikat i kulturjournalistik.

Tina Muller Gravid
Tina Muller Gravid

Tina hade arbetat som korrespondent för Viasat Sport från februari 2006 till mars 2007, då lanseringen av TV 2 Sport skedde den 11 april 2007. Hon var programledare för programmet “Handbollsdebatt” på TV 2 Sport samt ett antal av direktsända fotbolls- och handbollsmatcher.

Hon anställdes som programledare för TV3 SPORT strax efter Viasat förvärvade TV2 Sport år 2012. Hon var medlem i de tyska och danska handbollslagen och spelade fotboll för båda länderna.

Tina Müller började arbeta för Danmarks Radio (DR) den 1 december 2014, i rollen som sportvärd. Hennes ansvar inkluderar att bevaka sportnyheter, Champions League-handboll, EM och VM-slutspel, samt att vara värd för sportshower och Madmagasinet. Första dagen i december 2014 var Tinas första dag på jobbet.

När Tina Müller var i 30-årsåldern fick hon under den tiden många frågor i den här stilen. Allt i hennes liv på den tiden var kopplat till hennes arbete, och hon kände att hon var precis där hon skulle ha varit i sitt liv i det ögonblicket. Trots detta var det svårt att undvika att svara på frågan.

Jag kände mig tvungen att anstränga mig mycket och utföra det jag hade för avsikt att göra som ett resultat av de ambitioner, professionella möjligheter och livsläxor som gavs till mig av omgivningen. Mitt mål har uppnåtts. Med det sagt var det också ett decennium då jag hade svårt att hitta en lämplig make/maka. Tina Müller nämnde i en intervju för en veckotidning att hon fick många frågor i stil med “Varför har du inga barn?” och “Varför är du inte gift?”

Förutom orden la hon även upp en bild som hon och hennes partner hade tagit på sig själva när de ler mot kameran när de gjorde en selfie. Tina Müller, en 44-årig tv-ankare som är mest känd för sin roll i det tyska tv-programmet “Hammerslag”, har sagt att hon väntar sitt första barn.

I början av denna månad delade den omtyckta TV-ankaret med sig nyheten att hon nyligen hade uppnått en livslång ambition. Tina Müller, som är 44 år, har precis fött barn för första gången.

För tillfället arbetar hon med inspelningen av helt nya avsnitt av succéprogrammet “Hammerslag”, som går på DR och där hon agerar medprogramledare. Under tiden hon var i Danmark gick hon även igenom besväret att lägga upp en bild som skildrade stegen hon tog för att bli mamma.

Tina Muller Gravid
Tina Muller Gravid

Livsmedelsom redan är förberedda för konsumtion står för 58,2 procent av totalen. fortsätt ungefär i samma veva. Det är inget man tar hänsyn till. Hon svarar de över 32 500 personer som följer henne i inlägget med att säga “Inte alls”.