Tomas Ledins Fru

Tomas Ledins Fru ^ Marie Ledin

Hela den tiden har Tomas och Marie Ledin varit tillsammans i 38 år och under hela den tiden har de planerat sitt bröllop. Alexander Parleros, 36, frågar honom om deras förhållande på “The Success Podcast”, och ett av ämnena som de tar upp är hur länge de har varit tillsammans.

Tomas Ledins Fru
Tomas Ledins Fru

För att säga dig sanningen så tror jag att det faktum att vi är olika bara kan hjälpa vår relation. Sedan har vi det faktum att vi har accepterat varandra för de vi är samtidigt som vi behåller vår vänskap. Framgången med Tomas Ledins debutsingel, “D ska jag spela”, 1972 markerade början på hans karriär som musiker.

Tomas Ledin är i sitt privatliv gift med sin fru Marie Ledin, som är 62 år, sedan 1983. Expressen, artisten, har tidigare gått in i detalj om vilken påverkan hans fru har haft på honom.

1982 arbetade de tillsammans på duetten “Never Again”, som framfördes av Agnetha Faltskog från ABBA. Låten nådde sin högsta position som nummer ett i Chile och fick ett positivt mottagande över hela Europa.

Låten “Take Good Care of Your Children” framfördes ursprungligen av Ledin, och den täcktes av Faltskog på hennes album Wrap Your Arms Around Me. På sitt album med titeln “Something’s Going On”, presenterade ABBAs Anni-Frid Lyngstad sångarens tolkning av låten “I Got Something”.

När jag var yngre tenderade jag att hålla mig för mig själv och var generellt sett en introvert person. Norrlandspojk Han citeras i Expressen 2018 för att Maries utåtriktade personlighet har gjort honom “helt mer social” än vad han var innan de träffades. Sedan två år tillbaka är John Ledin gift med grevinnan Alexandra Hamilton, som är 35 år.

På listan över gäster finns Johns gudmor, Eva Dahlgren, samt Anni-Frid Lyngstad, Efva Attling och Ulf Ekberg, som alla var med på bröllopet.År 2000 fick han tre platinaskivor i Sverige för samlingsalbumet Festen har borjat (samlingsalbum).

Theo Ledin, som bor i stadsdelen Södermalm i Stockholm, ryktas ha en passion för musik, enligt Theos pappa. I en intervju som gjordes 2009 nämnde Tomas hur sonen Theo, som då var 17 år gammal, hade valt en annan väg än sin pappa.

Om några dagar fyller Theo 17 år, och han är låtskrivare. Eftersom han jobbar i musikbranschen är det många som kallar honom DJ. Tomas Ledin konstaterade då att musiken var en helt annan, men trots detta fortsatte han att vara upprörd. Trots att samarbetet nu är starkt sköttes början av det med mycket mer klokhet.

Textförfattaren och managern för Abba, Stig “Stikkan” Anderson, råkade också vara Maries pappa. Artisten hävdar att han blev bedrövad när hans dotter inledde ett romantiskt förhållande med Tomas Ledin.

Tomas Ledins Fru
Tomas Ledins Fru

Tomas Ledin skrattar när han minns hur misstänksam han var när den där popsångaren var med sin egen dotter, sin lilla prinsessa. Tomas dotter är känd som “hans lilla prinsessa”.

Förutom sig själva är Marie och Tomas föräldrar till två söner till följd av deras äktenskap: John (nu 31 år) och Theo (27). De är båda skyldiga att ha sin primära bostad på sina föräldrars adress i Stockholm. Björn Skifs covers av “Bl bl kanslor” (1973) och “Knivhuggarrock” (1975) av Björn Skifs, samt “Festen has begun” (1976), var ytterligare hits för artisten (1977).

2002 gav han sig ut på den mest omfattande skandinaviska turné som någonsin hade planerats, och spelade totalt 27 shower i Sverige och 8 shower i de andra länderna i Skandinavien. Mer än 250 000 personer tittade in för att se programmet från olika platser runt om i norra Europa.

I början av 1970-talet bar Ledin kläder förknippade med hippies och deltog i demonstrationer mot Vietnamkriget. 1975 och 1977 uppträdde han på scen i Sverige i en produktion av Godspell och gav 140 konserter i svenska folkparker. Dessa föreställningar ägde rum i Sverige.

Det verkar som att Tomas inte kommer att hänga upp sina stövlar inom kort på grund av sin höga ålder. 2018 vågade Sharp Mode sig över hela världen och var involverad i processen att filma Part of My Heart, en film som var baserad på hans låtar.

Det sägs att han sa: “Jag är en exekutiv musikproducent eftersom inspelningarna låter så underbara – jag har övervakat sessionerna för att garantera att de låter bra.” Detta är en kommentar från mannen.

Efter ett uppehåll på tre år kom Tomas Ledin tillbaka till låtskrivandet och började skriva låtar på engelska. Även om albumet Down on the Pleasure Avenue gick att köpa blev det ingen kommersiell succé när den kom.

Ledin var förkrossad över nyheten, men han tog beslutetion för att ge det en ny chans, den här gången på svenska. Sedan släppet av Tillfalligheternas Spel 1990, både som samlingsalbum och som nytt album, har han blivit en av Sveriges mest populära musiker.

Tomas Ledins Fru
Tomas Ledins Fru

Om du frågade honom om det fanns formella familjemiddagar i början, skulle han säga “Ja.” Enligt Ledin var färghållningen utmärkt till en början men har sedan dess minskat avsevärt vid flera tillfällen. Med tiden kom de att beundra och respektera varandra, och de slutade vara rivaler. Som Tomas Ledin sa, “Jag hade mycket respekt för honom och jag lärde mig såklart mycket av honom.”