Wallander Skådespelare Död

Wallander Skådespelare Död;- En välkänd skådespelerska vid namn Johanna Sallström tog sitt liv mitt i vintern 2007, när hon var 32 år gammal. Hennes död genom självmord inträffade i januari månad. Under senare delen av Ola Rapaces karriär, när hon var mest känd för sin roll som Kurt Wallanders dotter i filmerna baserade på Wallander-serien, växte en djup koppling mellan henne och karaktären som hon hade porträtterat i dessa filmer, som var Kurt Wallanders dotter. Denna koppling ledde till att Ola Rapace gifte sig med Kurt Wallander.

Wallander Skådespelare Död
Wallander Skådespelare Död

Att möta henne i matchen var en minst sagt spännande upplevelse. Ola Rapace beskriver hur hon under inspelningarna började må dåligt och hur hon skulle prata med honom om det:

Hon spelade för två år sedan i Före frosten, en spänningsroman skriven av Henning Mankell om en brottsutredning. Det var inspirationskällan till hennes genombrottsroll som Linda, Kurt Wallanders dotter. Vid 15 års ålder gjorde Sallström sitt första framträdande på scenen i Hudiksvall, och spelade i produktionen av En midsommarnattsdröm. Hon blev en välkänd figur i hela landet under 1990-talet, när hon spelade rollen som tonårstjejen Victoria Barnsten i den svenska såpoperan Tre Kronor. Under denna tid var hon med i en show.

Hon fortsatte med att uppträda i ett stort antal andra pjäser som ett direkt resultat av detta, varav en ledde till att hon fick en nominering till ett Guldbaggepris år 1997. När hon inte längre kunde klara av den plötsliga berömmelse som hade varit När hon stötte på henne tog hon en paus från inspelningen och flög till Köpenhamn, där hon arbetade på ett kafé.

Krister Henriksson porträtterade rollen som kommissarie Wallander i totalt tretton olika filmer under loppet av två år, och Sallström porträtterade Wallanders dotter i dessa filmer. Under mitten av 1990-talet spelade Sallström hennes tonårsdotter Victoria Barnsten i tv-serien Tre Kronor. Under ytan, som regisserades av Daniel Fridell och släpptes 1997, var filmen där hon debuterade som en ledande dam, och det var filmen som fick henne att uppmärksamma filmbranschen.

Som ett resultat av hennes arbete i den filmen erkändes hon som den bästa kvinnliga huvudrollsinnehavaren och fick Guldbaggen för kategorin. Mest känd är hon för sin roll som Linda Wallander, Kurt Wallanders dotter, i filmatiseringarna av Henning Mankells Kurt Wallander-romaner, en serie där hon har medverkat totalt tjugo gånger. I dessa filmer har hon en framträdande roll. Under denna period nådde hon toppen av sin karriär.

Den sista filmen i serien, med titeln “The Secret”, släpptes på biografer runt om i världen i november månad. Vi befinner oss just nu i Skövde, som ligger i Sverige, och vi dricker vid ett lokalt vattenhål. Beställningen på Roys lunch, som består av kycklinggryta med ris, gjordes innan han ens började äta. Han rusar inte igenom sina måltider eftersom han har mycket att säga i pauserna mellan matbitarna.

Efter att dottern Johanna dog, som hade begått självmord, tuktas han hårt i ett meddelande på internet för att ha varit öppen och ärlig om sina känslor av saknad efter hennes bortgång. Som en direkt följd av detta har Roy på allvar börjat fundera på om han borde fortsätta med något av sina offentliga framträdanden överhuvudtaget. Trots det bestämmer han sig för att det fortfarande är bäst för honom att göra det som han bett om och dyka upp på den planerade intervjun.

Han vill verkligen hjälpa andra föräldrar som varit i samma situation som han genom att berätta sin historia för människor som har uppfostrat barn och varit med om liknande saker som han.

Wallander Skådespelare Död
Wallander Skådespelare Död

Lars Weiss och Johanna Sallsttrom, två av medgrundarna till Yellow Bird Films, företaget som står för produktionen av Wallander-filmerna, har känt varandra under en längre tid. Yellow Bird Films är företaget som ansvarar för att skapa filmerna i Wallander-serien. Sallström var bara 15 år när han scendebuterade i sin första pjäs, som var Shakespeares “En midsommarnattsdröm”. Sedan dess har han fortsatt att arbeta inom teatern. Landet som var värd för föreställningen var USA.

Hon flyttade till Stockholm med sin familj efter att ha avslutat sin utbildning på Waldorfskolan i Delsbo och gick genast in på Sodra Latin dramaprogrammet i staden. Dessutom medverkade hon som scenartist på en mängd olika teatrar, bland annat Teater Sormland och Ystads Teater.

Vi kastades för en slinga och lämnades i ett tillstånd av misstro och sorg när vi i morse fick beskedet att Johanna Sallström hade gått bort. För oss i Wallander-teamet som hade nöjet att lära känna henne och arbeta tillsammans med henne, är detta en förlust som sträcker sig långt bortom alla professionella kontakter vi kan ha haft med henne. Både som person och som skådespelerska briljerade Johanna. Enligt Weiss tänker hennes dotter och resten av hennes familj, tillsammans med oss ​​alla, på och ber för henne. Dessutom tänker vi alla på och ber för henne.

Så snart inspelningen var klar tog Rapace beslutet att isolera sig från samhället och arbeta hårt för att radera minnet av händelsen från hans sinne. Ett drygt halvår senare började min telefon ta emot samtal från ett okänt nummer som började med “Skne”. Jag hade ingen aning om var det kom ifrån, så jag tog beslutet att inte svara på det. Vi fick inga meddelanden.

Wallanders producenter fick slutligen bekräftelse på Johanna Sallströms död några veckor efter att nyheterna började cirkulera på nätet och i media. Trots att Krister Henriksson tappat intresset för att spela rollen som Wallander efter 2006 och inte hade några planer på att återvända till rollen, kunde alla skådespelare och besättningsmedlemmar stötta varandra efter att Sallström gick bort.

Alla som deltog i det ägnade en stor del av sin tid åt att kommunicera med de andra som deltog i aktiviteten. Efter att ha gjort arbetet med att sörja och sätta stopp för förlusten av en älskad, var det terapeutiskt att gå vidare med livet och filma ytterligare “Wallander”-filmer. Gå vidare med livet och spela in ytterligare “Wallander”-filmer Vi kan äntligen återgå till att leva våra liv nu när allt har lösts. För att förbli i ett tillstånd av sorg under en längre tid är en så hemsk sak att göra,

Den 13 februari tog skådespelerskan Johanna Sallström, som var 32 år gammal vid sin död och som porträtterade Kurt Wallanders dotter i filmserien Wallander, sitt liv. Johanna Sallström spelade rollen som Kurt Wallanders dotter i serien. Under det spända ögonblicket berättade motståndaren Krister Henriksson om hur han kände sig som om hans kollega var en extra dotter till honom.

Wallander Skådespelare Död
Wallander Skådespelare Död

Skådespelerskan som spelade Renées vän vid bryggan använde ordet “olidlig” för att beskriva smärtan som kommer med förlusten av en älskad. Hennes roll som Johanna Maria Ellinor Berglund-Sallström i tv-serien Wallander, som pågick från den 30 december 1974 till den 13 februari 2007, gav henne den största berömmelsen. Serien sändes från 30 december 1974 till 13 februari 2007. Hon var skådespelerska i cirka 15 år innan hon dog 2007.