Xolo Maridueña Vriendin

Xolo Maridueña Vriendin:- Xolo Mariduea werd op 9 juni 2001 in Los Angeles, Californië aan de wereld voorgesteld. Hij heeft Mexicaanse, Cubaanse en Ecuadoraanse afkomst. De Nahuatl-taal gaf hem een ​​unieke naam die ‘Dog Star’ betekent. Rond de tijd dat hij drie dagen oud werd, kreeg hij zijn eerste glimp van de activiteit achter de schermen in de entertainmentsector, die plaatsvond in de studio van een lokaal radiostation. Mariduea is altijd al geïnteresseerd geweest in theater omdat ze haar hele leven acteurs en muzikanten aan het werk heeft gekeken.

Xolo Maridueña Vriendin
Xolo Maridueña Vriendin

Na zijn afstuderen aan de Cathedral High School in Californië, volgde hij het acteerprogramma bij Young Actors Space in Los Angeles. Hij werd geboren in een creatieve familie en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij al vroeg interesse kreeg in de podiumkunsten (namelijk zingen en acteren) en zijn professionele acteercarrière op jonge leeftijd begon. Hij bezocht de New York Film Academy voor een periode in het jaar 2020.

Er zijn ook zijn andere populaire series zoals ‘Family Guy’ en ‘Major Crimes’. Bovendien waren zijn voorouders altijd artistiek ingesteld. Deze jonge acteur en commercieel model is echter blij met zijn eenzame leven. Daarnaast portretteert hij het personage Miguel in de online serie met karatethema’s Cobra Kai (2018). Op 2 mei 2018 wordt dit programma over de hele wereld uitgezonden.

Deze omvatten verschillende commerciële banen en een gastplek op “Parenthood”, die later werd gepromoveerd tot een reeks reguliere functies. Je kent hem misschien ook van zijn optredens in Major Crimes en Twin Peaks, beide op Showtime. Mariduea speelt Miguel in Cobra Kai, dat wordt gemaakt door Netflix en een voortzetting is van de Karate Kid-franchise.

Vanaf 2018 maakte hij gastoptredens in ‘Cobra Kai’, een Netflix-actiekomedie gebaseerd op ‘The Karate Kid’-films. Er waren ook gastoptredens van Ralph Macchio, William Zabka en Courtney Henggeler. Het begon op YouTube Premium in mei 2018 en de eerste recensies waren erg goed.

Xolo Maridueña Vriendin

Hoewel hij er misschien niet uitziet, is Mr. Miyagi (gespeeld door Daniel LaRusso) eigenlijk 60 jaar oud. Hij heeft net zoveel persoonlijke anekdotes te delen als hij heeft over het leven van meneer Miyagi. Het meisje dat Macchio’s liefje was op de middelbare school, Phyllis, is nu zijn vrouw. De biografie beweert dat het paar momenteel twee kinderen opvoedt. Op dit moment geniet Ralph van de schijnwerpers en lijkt hij een leven van groot succes en luxe te leiden. De acteur heeft een fortuin van ongeveer $ 4 miljoen dollar.

Mariduea onthulde onlangs, niet zo lang geleden, zoals eerder onthuld door Heavy, dat hij Mouser voor het eerst kuste tijdens het filmen van het eerste seizoen van Cobra Kai. Het interview vond in januari plaats voor het YouTube-kanaal van de acteur in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar hij de onthulling deed. Hij zei dat ze hun eerste kus privé hadden omdat Mary dat zo leuk vond.

De show werd tussen 2010 en 2015 in totaal zes seizoenen uitgezonden. Peter Krause, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen en Lauren Graham behoorden tot de bekende acteurs die in de serie verschenen. In 2013 maakte Mariduea zijn acteerdebuut in Jeff Garlin’s film “Dealin’ with Idiots”, waarin hij een ondersteunende rol speelde. Het initiatief werd alom geprezen om zijn succes. Datzelfde jaar speelde hij ook een gastrol in een aflevering van de misdaaddramaserie Major Crimes.

Xolo Maridueña Vriendin
Xolo Maridueña Vriendin

Mariduea begon zijn acteercarrière in 2011 en is sindsdien verschenen in tientallen projecten, waaronder advertenties, een doorlopende rol in Parenthood en kleine maar opmerkelijke optredens in blockbuster-films zoals Major Crimes, Rush Hour, Mack & Moxy en Dealin’ with Idiots. Zijn rol als Victor Graham in Parenthood is misschien degene die mensen hem het meest zullen herinneren.